Ürün Tanıtımı RMerchant - Eşsiz ve Tamamen özelleştirebilir Tüccar eklentisi ! [1.16+][Folia Desteği]

weesli

Odunlara Vur Vur Vur!
Onaylı Satıcı
Elmaslar
19
Minecraft
Weesli

Discord:

Weesli

Minecraft Sürümleri
1.16+

RMerchant
Minecraft Sunucuları İçin Gelişmiş NPC Tüccar Sistemi

RMerchant Nedir?

RMerchant, Minecraft sunucularınız için geliştirilmiş gelişmiş bir NPC tüccar (Merchant) eklentisidir.

Standart Minecraft köylü ticaret sistemini tamamen özelleştirmenize olanak sağlar. Dilerseniz belirli noktalara sabit tüccarlar yerleştirebilir, belirli aralıklarla haritada dolaşan gezgin tüccarlar oluşturabilir veya tüccarları doğrudan oyuncuların bulunduğu konuma gönderebilirsiniz.

Her tüccarın sunduğu ürünler, takas tarifleri, görünümü, davranışı ve ödülleri tamamen düzenlenebilir. Böylece sunucunuzun ekonomisine uygun, özgün ve profesyonel bir ticaret sistemi oluşturabilirsiniz.

Bu tüccar eşyaları rastgele, stoklu ve kişiye özel bir teklif sunarak yapıyor. Minecraft Tüccarına benzer ancak özelleştirebilir ve ekstra sabit bir konumda bulunmasını, her oyuncuyu ziyaret etmesini veya her adayı ziyaret etmesini şeklinde 3 farklı gezi tipi bulunuyor.

Survival, SkyBlock, RPG, Economy ve benzeri tüm oyun modlarında rahatlıkla kullanılabilir.

Öne Çıkan Özellikler

• Tamamen özelleştirilebilir NPC tüccar sistemi
  • Minecraft'ın varsayılan ticaret sistemini geliştiren modern yapı
  • Sınırsız sayıda tüccar oluşturabilme
  • Oyun içerisinden kolay düzenleme desteği
  • Tamamen düzenlenebilir menüler ve mesajlar
  • İstenilen eşya ile özel ticaret tarifleri oluşturabilme
  • Komut çalıştırarak ödül verebilme
  • Özel eşya desteği
  • Performans odaklı yapı
  • Kolay yapılandırılabilir YAML dosyaları
  • Glow desteği
  • Skyblock desteği

3 Farklı Tüccar Sistemi

• Sabit Tüccarlar
    Belirlediğiniz koordinatlarda sürekli bulunan klasik NPC tüccarlar.
  • Gezgin Tüccarlar
    Belirli bölgeleri dolaşarak sunucuya canlılık katan hareketli tüccarlar.
  • Oyuncuya Gelen Tüccarlar
    İsterseniz tüccarı doğrudan oyuncunun bulunduğu konuma gönderebilir ve kişisel ticaret deneyimi oluşturabilirsiniz.

Desteklenen Entegrasyonlar

• PacketEvents
  • ProtocolLib
  • Iridium Skyblock
  • Superior Skyblock

Bu entegrasyonlar sayesinde tüccarlar farklı sunucu sistemleriyle sorunsuz şekilde birlikte çalışabilir. Ayrıca hedef oyuncuya tüccarın konumunu gösteren Glow desteği de bulunmaktadır. :contentReference[oaicite:1]{index=1}

Desteklenen Platformlar

• Paper
  • Spigot
  • Purpur
  • Bukkit

Desteklenen Minecraft Sürümleri

• 1.16+
  • 1.17
  • 1.18
  • 1.19
  • 1.20
  • 1.21+

Görseller
1784491304290.webp

1784491321441.webp

1784491336677.webp

Test Sunucusu

Eklenti modları konfigurasyon üzerinden yapıldığı için test sunucusu uygun olmamakla beraber. Modlar ve sistem hakkında aklınıza takılırsa bana ulaşabilirsiniz.

Dokümantasyon (Wiki)

Kurulum, yapılandırma, komutlar, izinler ve tüm kullanım detayları için Wiki sayfasını inceleyebilirsiniz.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Satın Alma

RMerchant eklentisini aşağıdaki bağlantı üzerinden satın alabilirsiniz.

Satın alma sayfasında ürün görselleri, test sunucusu bilgileri, güncellemeler ve diğer tüm detaylara ulaşabilirsiniz.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Destek

Herhangi bir sorun yaşamanız durumunda discord üzerinden benimle iletişime geçebilirsiniz. Sorularınızı cevaplamaktan mutluluk duyarım.

Son düzenleme:
Shopkeeper eklentisinin ücretli hali olmuş. Çok bir fark göremedim açıkçası. Şuanlık satın alınabilir bir seviyede değil.

Shopkeeper eklentisinin ücretli hali olmuş. Çok bir fark göremedim açıkçası. Şuanlık satın alınabilir bir seviyede değil.
Eklentiyi yanlış anladınız sanırım.

Bu eklenti Shopkeeperdan bağımsız olarak kullanıcılara rastgele bir şekilde ürün satıyor yani her çıkan tüccar shopkeeper gibi aynısı olmuyor üstelik bu tüccar her kişiye ayrı ayrı özel tekliflerde sunuyor. Belli bir doğuş noktasından tutun her oyuncuyu tıpkı orjinal minecraftta spawn olur gibi ziyaret ediyor eğer Skyblock sunucusu ise ada ada geziyor. Ürünler stoklu, ayarlanabilir ve rastgele çıkıyor :)

Bir kişi daha shopkeeper'ı benzediğini söyledi sanırım menüsündan kaynaklı öyle görüyorsunuz. Açıklamasında bir sorun varsa belirtirseniz sevinirim düzeltirim.

Eklentiyi yanlış anladınız sanırım.

Bu eklenti Shopkeeperdan bağımsız olarak kullanıcılara rastgele bir şekilde ürün satıyor yani her çıkan tüccar shopkeeper gibi aynısı olmuyor üstelik bu tüccar her kişiye ayrı ayrı özel tekliflerde sunuyor. Belli bir doğuş noktasından tutun her oyuncuyu tıpkı orjinal minecraftta spawn olur gibi ziyaret ediyor eğer Skyblock sunucusu ise ada ada geziyor. Ürünler stoklu, ayarlanabilir ve rastgele çıkıyor :)

Bir kişi daha shopkeeper'ı benzediğini söyledi sanırım menüsündan kaynaklı öyle görüyorsunuz. Açıklamasında bir sorun varsa belirtirseniz sevinirim düzeltirim.
Açıklamadan kaynaklı shopkeeper tarzı anlaşılıyor eğer belirttiğiniz şekildeyse shopkeeperdan farklı duruyor. Açıklamanızı bu mesajdaki gibi ayarlamanızı öneririm.

Açıklamadan kaynaklı shopkeeper tarzı anlaşılıyor eğer belirttiğiniz şekildeyse shopkeeperdan farklı duruyor. Açıklamanızı bu mesajdaki gibi ayarlamanızı öneririm.
Tamamdır revize edeceğim teşekkürler bilgi için, Eklenti ile shopkeeper'ın tek benzer kısmı menudur başka bir benzerlik yoktur. gören arkadaşlar buradan da görsün.

Anladığım kadarıyla etrafta amaçsız geçen tüccarı zenginleştiriyor ve istenildiği gibi ayarlanabiliyor gayet güzel olmus eline sağlık fakat Bazı eksikler gördüm eklersen daha iyi olur.

- WorldGuard Desteği
- Bazı dünyalara örnek çakmalobi veya lobi gelmemesini sağlayalım
- Minimessage desteği
- Ses kişileştirme
- Gelen Tüccara Partiküller gibi özel efektler​

yanii bilemedim biraz valorant gece pazarı gibi olmuş ki gece pazarı eklentisi yapıldı aynı sistem nerdeyse sizinki herkese farklı sunuyor night market (gece pazarı) ise belirli itemleri farklı rarityler ile herkese farklı farklı eşyalar olarak veriyor ama yinede güzel olmuş emeğinize sağlık. Unutmadan fiyatı bir tık tuzlu geldi.

Anladığım kadarıyla etrafta amaçsız geçen tüccarı zenginleştiriyor ve istenildiği gibi ayarlanabiliyor gayet güzel olmus eline sağlık fakat Bazı eksikler gördüm eklersen daha iyi olur.

- WorldGuard Desteği
- Minimessage desteği
- Ses kişileştirme
Efekt işi olabilir minimessage zaten yani kendine small font yazabilirsin googleye oradan ayarlayabilirsin tiny text siteleri var ğ harfi harici tüm harfler var orada minimessage olarak ayrıca çakmalobi ile lobi farklı sunucular dostum farklı dünyalar değil farklı dünyalar ise aternos sunucuya girer aternosta kullanmaz heralde yani. WG desteği kısmını anlamadım biraz açarsan iyi olur.

- WorldGuard Desteği
- Minimessage desteği
- Ses kişileştirme
1 - Worldguard desteği eklenebilir ancak bu sabit olan modda bazı şeylere sorun yaratabilir
2 - BannedWorld desteği mevcut
3 - Minimessage var tüm renk kodları vs destekliyor
4 - Ses kişileştirme anlamadım ne olduğunu tam olarak
5 - eğer sunucunuzda PacketEvents veya ProtocolLib varsa (vardır heralde :D) tüccar gelen oyuncuya parlak gözüküyor görebilsin diye aynı zamanda mesajda gönderiyor ziyaret edildin şeklinde.

Efekt işi olabilir minimessage zaten yani kendine small font yazabilirsin googleye oradan ayarlayabilirsin tiny text siteleri var ğ harfi harici tüm harfler var orada minimessage olarak ayrıca çakmalobi ile lobi farklı sunucular dostum farklı dünyalar değil farklı dünyalar ise aternos sunucuya girer aternosta kullanmaz heralde yani. WG desteği kısmını anlamadım biraz açarsan iyi olur.
Eklenti Sahibi sen değilsin dostum WG support o sebeli bilgin olmadığından anlamamış olabilirsin.

Zaten MiniMessagenin ne olduğunu bilmiyorsun Minimessage small caps değildir gradient veya özel hex renkler demektir.

Açıkçası dalga geçtiğini düşünüyorum iyi forumlar​

1 - Worldguard desteği eklenebilir ancak bu sabit olan modda bazı şeylere sorun yaratabilir
5 - eğer sunucunuzda PacketEvents veya ProtocolLib varsa (vardır heralde :D) tüccar gelen oyuncuya parlak gözüküyor görebilsin diye aynı zamanda mesajda gönderiyor ziyaret edildin şeklinde.
Hocam plugin şuanda günümüzde çıkan pluginlere nazaran güçsüz kalıyor. Ayrıca ücretli olduğu için çok yanaşılacağını sanmıyorum. İlk etapta ücretsiz vermenizi öneririm.

Yinede yoksa belki glow olabilir WG support default false olarka gelmesi bir çözüm olabilir.
ses kisilestirme takas anı sesler spawnlanma sesleri vs. demek istedim
Model engine itemsadder destek gelirse tadından yenmez

yanii bilemedim biraz valorant gece pazarı gibi olmuş ki gece pazarı eklentisi yapıldı aynı sistem nerdeyse sizinki herkese farklı sunuyor night market (gece pazarı) ise belirli itemleri farklı rarityler ile herkese farklı farklı eşyalar olarak veriyor ama yinede güzel olmuş emeğinize sağlık. Unutmadan fiyatı bir tık tuzlu geldi.
Bu eklenti aslında uzun zaman önce yapıldı buraya daha yeni koyma fırsatım oldu. Night marketten ziyade bu arkadaşın dediği gibi tüccarı daha böyle zengin bir halde sunuyor oyunculara daha tatlı bir sistem olarak sunulabilir. fiyat konusunda bence şu zamanda bu fiyat çokta pahalı olarak görülmemesi lazım ki bu eklentide

- Glow desteği
- Menuler tamamen kendi sistemlerine tabi
- Skyblock eklentileri için özel entegrasyonlar
- 3 farklı tip var yani istediğini kullanabilirsiniz ki buda yani ztn eklenti içerisinde eklenti olması gibi birşey
- ekstra şuan sadece köylü default mc köylüsü geliyor olabilir ancak altyapı bunu genişletilebilir bir şekilde inşa edildi yani ileride ModelEngine desteği, Citizens vb şeyler eklenebilir kullanıcı isteğine göre ayarlancak herşey.

Eklenti Sahibi sen değilsin dostum WG support o sebeli bilgin olmadığından anlamamış olabilirsin.

Zaten MiniMessagenin ne olduğunu bilmiyorsun Minimessage small caps değildir gradient veya özel hex renkler demektir.

Açıkçası dalga geçtiğini düşünüyorum iyi forumlar​
:D bilgimlemi sınıyorsun beni. Senin yaşan kadar sunucuda çalıştım dostum. Beni bilgimle sınama istersen 5 tane java class say desem sayamacaksın geminiye falan sormadan. Kimseyi bilgisiyle sınama ayrıca normal yazılarda gradyan desteği var ise minimessagedede olur yani bu kadar kasma diyeyim kısaca.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl