― Rivel Takım'ın başka (izinsiz satış) Craftrise haritaları satması!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Cylonce
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.480
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi doğrudur akıner discord sunucusuna bot atmasaydı asla ve asla 400 üyeye sahip olmazdı. Şimdi şartlarım ile başvurmuştum ilk başlarda doğrudur "düzenlemek için aldım" sonrasında Owner sahipliğini devretmiştim kısa süreliğine sonra bana tekrar geri verdi. Ondan sonra benim ve takımın verdiği emekleri bir anda silip "NİGHTS PROJECT" yapmasından atıldı ekipten ek olarak ise çağrıda ufak kardeşi ile arkamdan ailevi değerlerime kadar alçak birisiymiş.
Şimdi burayada gelelim ben sana discordda adam gibi konuşmadık mı? Ben senin ailevi değerlerine küfür vs etmedim. Hadi şu ses kaydı vardıya atsana bana onu. Çok merak ediyorum discord satma şeyinede bir şey diyemedin. :D

Şiimmmdi gelelim şuna para kazanmak için discordu satan benmiyim? Söyle bunlarıda adam çektiğimizde 170 kişi çektim yine her ne ise. Takımınıda çek buraya yorum atarlar.
Para kazanmak derdim olsaydı sana ve platforma ihanet ederdim fakat etmedim. Tabii ki sen edene kadar arkamdan konuşana kadar.. Ah, ah.. İnsanlar üç, beş kuruş kazanmak için neler neler konuşuyorlar. Burada mesajlarım son bulmaktadır iyi değerlendirmeler.

Şimdi burayada gelelim ben sana discordda adam gibi konuşmadık mı? Ben senin ailevi değerlerine küfür vs etmedim. Hadi şu ses kaydı vardıya atsana bana onu. Çok merak ediyorum discord satma şeyinede bir şey diyemedin. :D
Şahsına herhangi bir hakaret veya küfür etmedim/ Adam olanla adam gibi konuşurum senle konuşmadım eğer bu konu hakkında konuştuklarımıza dair fotoğraf/kanıt varsa buyur konuya bekliyorum.

Para kazanmak derdim olsaydı sana ve platforma ihanet ederdim fakat etmedim. Tabii ki sen edene kadar arkamdan konuşana kadar.. Ah, ah.. İnsanlar üç, beş kuruş kazanmak için neler neler konuşuyorlar. Burada mesajlarım son bulmaktadır iyi değerlendirmeler.
O akşam discordu verelim Ozan'a yaz demedin mi sonra Ozan ile konuşup discordu verme para ile satarız zaten umutlu değildim. Akınerde bu arada en fazla 10 hesap bot attı sanırım oda discord sunucusu kapansın diye

Şahsına herhangi bir hakaret veya küfür etmedim/ Adam olanla adam gibi konuşurum senle konuşmadım eğer bu konu hakkında konuştuklarımıza dair fotoğraf/kanıt varsa buyur konuya bekliyorum.
İşte hatırlamassın işine gelince hatırlarsın zaten. :D

Konu başka konuya yönlendirilmeden @cosmicfugue - @Batuhan Yenidogan takım hakkında yapılması gerekenleri benden daha iyi bilirsiniz. Craftrise ve diğer bir sürü leak haritaları çalıp satmaktalar.​

Konu başka konuya yönlendirilmeden @cosmicfugue - @Batuhan Yenidogan takım hakkında yapılması gerekenleri benden daha iyi bilirsiniz. Craftrise ve diğer bir sürü leak haritaları çalıp satmaktalar.​
Bu konu hakkında yapılcak bir işlem oldugunu düşünmüyorum. Şuna bakılırsa sen bundan 1-2 ay önce seslide beni tehtit edip seni mctrden banlatırım , yetkini aldırırım gibisinden tehtitler savurup sıfır icraat uygulayan birisin. Yaşının hakkını vermiyorsun açıkcası boş işler senin müşterilerin ilede konuştum adamlara boş paketler satıyorsun , alıntı paketler satıyorsun.

@Avelis -
Mesaj/Kanıt/fotoğraf gönderirsen buradan konuşmakla olmaz benim gibi fotoğraf ile desteklemen gerekmektedir. İyi forumlar.

@Avelis -
Mesaj/Kanıt/fotoğraf gönderirsen buradan konuşmakla olmaz benim gibi fotoğraf ile desteklemen gerekmektedir. İyi forumlar "herhangi bir tehdit olmamıştır."
Yukarıdaki biliyor açıkcası forumun bilmesi umrumda değil. @Fenix Network Adlı arkadaşa sattıgın paket tamamen alıntı pakettir. Arkadaş bunu biliyormu ?

Artgum satılan paket @AliEmirTR tarafından yapılmıştır. Satış izinleri bende sadece herhangi bir paket hazırlamadım ayrıca paket içeriği gösterilip alıcı tarafından beğenilmiştir. İnsanlara zorla ürün satmıyoruz maalesef craftrise mapini çalıp haritada satmıyoruz.

Artgum satılan paket @AliEmirTR tarafından yapılmıştır. Satış izinleri bende sadece herhangi bir paket hazırlamadım ayrıca paket içeriği gösterilip alıcı tarafından beğenilmiştir.
Evet adam 2 hafta boyunca madurum diye clasy konusuna yorumlar atıp en son benden paket aldı ve memnun kaldı sonrasında paketi adam gibi düzenleyip vermek zorunda kaldın :/

Diğer konularda önerilenler arasında benim takım platformum yer almakta. Dikkatinizi çekerim!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl