― Rivel Takım'ın başka (izinsiz satış) Craftrise haritaları satması!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Cylonce
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.480
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşa ben olayı öğrendikten sonra yeni bir map verildi ve konu çözülmüşdü. Arkadaşın tüm masrafları karşılanmıştı.

@Avelis
Yaptığınız bir suçu işlediğiniz gibi sıvamaya çalışıyorsunuz doğrudur. Tüm masrafları karşılansa bile craftrise.tc' adresinin haritasını illegal yollardan çalıp satmanız doğru bir davranış değil.

@Avelis
Yaptığınız bir suçu işlediğiniz gibi sıvamaya çalışıyorsunuz doğrudur. Tüm masrafları karşılansa bile craftrise.tc' adresinin haritasını illegal yollardan çalıp satmanız doğru bir davranış değil.
Bak bu konuda bende hak veriyorum her ne olursa bu davranış yanlış ben bu konuyu öğrendiğimde abdullah ile kavga bile ettim. Sonrasında masraflarını karşılayıp konuyu kapattık. Şimdi bu konuyu sen açma amacın neydi? Discordan düşman platformumsun diyip mesajı silmenin amacı neydi?

Herhangi bir düşmanlığım yoktur, insanları bilgilendirmek istedim.

Hepiniz saçma konuşuyorsunuz yetkililer halletsinde olay çözülsün sadece fenixnw ye değil banada alıntı paket sattı Erdem.

@CubeTurk - Emirhan.
Konusuna girmeyeceğim patron ne derse haklıdır! :) İnsanlar hep onu dolandırır, parasına girer. Fakat o insanlara herhangi birşey yapmaz hep saf ve melek olarak kalır..

Lütfen konuyu saptırmadan @Avelis devam edelim..

@CubeTurk - Emirhan.
Konusuna girmeyeceğim patron ne derse haklıdır! :) İnsanlar hep onu dolandırır, parasına girer. Fakat o insanlara herhangi birşey yapmaz hep saf ve melek olarak kalır..

Lütfen konuyu saptırmadan @Avelis devam edelim..
Adamın ne olması önemli değil sonuç olarak adamı dolandırmışsın alıntı paket satmışsın. Benim şahsi adıma açılmış hiç bir kirletme yok ama ekip adına açılmış ilk ve haklı bir şikayet ama amaçsız bir şikayet alıcı tarafından değil sen tarafından yapılıyor. Alıcı bunu bile bile alıp ben yinede masraflarını karşılatan kişiyiz. Sen neyi karşıladın?

Şimdi konuya dahil olmak isterim. Nedense bu tür konular hep başka bir takım tarafından başka bir takımı kötülemek için açılıyor. Ayrıca eskiden aynı ekipte çalışanların bir garezi var belli. Bu konuyu kavga çıkarmaktan başka bir şey olarak görmüyorum ve az önceki dediğimi kısaltarak tekrar ediyorum; amaç kavga çıkarmak, böyle düşünmemin sebebi farklı takımların/satıcıların birbirlerini rencide edecek, ifşa niteliğinde konu açmak. Bu olaylarla ilgilenecek ekip ilk haritası çalınan sunucu sahipleri, ikinci olarak ilgilenecek ekip biziz. Konu yönetim kadrosuyla topluca incelenene kadar beklemede kalacak. İyi forumlar.

İncelemeye alındı, gereksiz yorumlardan dolayı ise kilitlendi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl