Cylonce#4109
Bak bu konuda bende hak veriyorum her ne olursa bu davranış yanlış ben bu konuyu öğrendiğimde abdullah ile kavga bile ettim. Sonrasında masraflarını karşılayıp konuyu kapattık. Şimdi bu konuyu sen açma amacın neydi? Discordan düşman platformumsun diyip mesajı silmenin amacı neydi?@Avelis
Yaptığınız bir suçu işlediğiniz gibi sıvamaya çalışıyorsunuz doğrudur. Tüm masrafları karşılansa bile craftrise.tc' adresinin haritasını illegal yollardan çalıp satmanız doğru bir davranış değil.
EmirhanSHN#0001
@Cylonce Evet bekleniyorsun.Hepiniz saçma konuşuyorsunuz yetkililer halletsinde olay çözülsün sadece fenixnw ye değil banada alıntı paket sattı Erdem.
Cylonce#4109
Adamın ne olması önemli değil sonuç olarak adamı dolandırmışsın alıntı paket satmışsın. Benim şahsi adıma açılmış hiç bir kirletme yok ama ekip adına açılmış ilk ve haklı bir şikayet ama amaçsız bir şikayet alıcı tarafından değil sen tarafından yapılıyor. Alıcı bunu bile bile alıp ben yinede masraflarını karşılatan kişiyiz. Sen neyi karşıladın?@CubeTurk - Emirhan.
Konusuna girmeyeceğim patron ne derse haklıdır! :) İnsanlar hep onu dolandırır, parasına girer. Fakat o insanlara herhangi birşey yapmaz hep saf ve melek olarak kalır..
Lütfen konuyu saptırmadan @Avelis devam edelim..
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!