Sercan#7240
Genel olarak güzel duruyor beniim puanım 10/7 iyi forumlar dilerim
Betadan Çıkmıştır Açıldık
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
TANITIM
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
SİSTEMLER
Gelişmiş görev: Toplamda 10 adet göreviniz olacaktır. Hepsi tek kullanımlıktır. En güzel yanı marketten alıp yaptım diye görevi teslim edemezsiniz.
![]()
AirDrop: Bir Pubg edasında, ormanda belirli bir kordinat aralığına havadan drop düşer ve tüm oyuncular drop için savaşırlar.
Saatlik Hediye: Her saat /saatlikhediye yazarak hediyenizi /saatlikhediyemenu'den görebilir ve alabilirsiniz.
Sanal market: /market komutu ile direk eşya alıp satabilirsiniz. Aynı zamanda markete özel eşyaları indirimle sunuyoruz.
![]()
![]()
Orman Boss: Her 5 dakikada bir canlanan ve içinden P1 demir set düşmektedir.
![]()
Özel Hayvanlar: /ozelpetler komutu ile 15 saniyede size 50Tl kazandıran bir tavşan elde edersiniz.
![]()
Takımlar: /takimyardim skripti ile arkadaşlarınızla takım kurar ve birbirinize arenada vurmamanızı sağlar
![]()
İİlk 25 Kişiye Spawner: /hediyeal yazarak listeye ekleniyorsunuz yöneticiler spawnerınızı envanterinize koyuyor. /hediyealanlar ile listeyi kontrol edebilirsiniz.
İpeksi Kazma: İpeksili kazma ile ormanda bulduğunuz her spawner'ı alabilir ve farm yapabilirsiniz.
Oyuncu Market: /ah komutu ile diğer oyuncularla rahatlıkla ticaret yapabilirsiniz.
Kasalar: Girişte belli kasalar oyuncular için direk açılabilir konumda beklemektedir. Günlük haftalık maden alet vs kasa çeşitlerimiz bulunmaktadır.
Rütbeler: Oyun içi para kazandıkça rütbe atlayabilirsiniz (/runkup). Her rütbenin kendine has kit'i bulunmaktadır.
Köylü Takas: Taş kazarak %5 şansla coin çıkar. Bu coin ile köylü takastan item veya kasa anahtarı takaslayabilirsiniz.
SERVER İÇİ RESİMLER:
Balıkçı
![]()
Boss
![]()
KöylüTakas
![]()
Orman
![]()
Spawn
![]()
Kasalar
![]()
Görev
![]()
Top 10
![]()
Yetkililer:
Kurucu:
Gecelos
Altinay
Yapımcılar:
Ehtiyar
Giresun28
xOsmanflk
Youtube Tanıtım videomuz:(yakında eklenecektir)
İp: RioCraft.keyubu.com
Site:Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
(oyundaki kullanıcı adınız ve oyun içinde giriş yapıcağınız şifre ile kayıt olunuz.)
⟐Davos#5085
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!