Skript Paylaşımı Report - Mute - Hile/ En İyisi / Tarihli / Derecelendirmeler / Kendine ait mute sistemi / YAML Destekli / Güncelleme: Hile Raporlama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başka bir sistem ayarlamasaydım kesinlikle bunu kullanırdım, güzel bir skript başarılı.

Bu tür sistemler klasik farklı şeyler denerse, insanlar daha çok ileriye gideriz.

Gerçekden piyasada fazla olan bi skript çeşidi daha geliştirilebilir

Güncelleme:

Artık sohbete yazı yazıldığında susturulmanın açılacağı tarih de gözükecek.

Derecelendirmeler düzenlendi.

Güncelleme:

Artık /report <hile> isim kullanılabilir.
Raporlanan oyuncular eğer iki kereden fazla raporlandıysa "raporlar.yml" adlı dosyada tutulur.
Yöneticiler de gereğini yapabilir.

Yeni gördüm. Başarılarının devamını dilerim. Fakat daha özgün içerikler oluşturusan forum için de katkıda bulunmuş olursun işime yarar bir şey ise ben de kullanırım. Eline emeğine sağlık. Çok teşekkürler. İyi forumlar dilerim.

Yeni gördüm. Başarılarının devamını dilerim. Fakat daha özgün içerikler oluşturusan forum için de katkıda bulunmuş olursun işime yarar bir şey ise ben de kullanırım. Eline emeğine sağlık. Çok teşekkürler. İyi forumlar dilerim.
Özgün olan konusu değil de sistemi, bir de diğerlerinden daha kaliteli olduğunu düşünüyorum.

Özgün olan konusu değil de sistemi, bir de diğerlerinden daha kaliteli olduğunu düşünüyorum.

Biliyorum kalitesine hiç şüphe zaten ama daha farklı bilinmedik değişik skriptlerden bahsettim ama skriptiniz yinede çok güzel.

Skript diğerlerine göre daha güzel kodlanmış. Daha farklı skriptler bekliyorum. Başarılar.

Wait kullanırsan herhangi bir reload veya sunucu kapanması halinde süre sıfırlanır. Bu scripti kullanacak çoğu sunucunun 24,48 saat vb aktif kalmayacağını düşünürsek (güncelleme yaparlar vb) susturulan birisinin cezası hiç bitmez. Ne kadar farklı olursa olsun susturma sistemi aynı olduğu için diğerlerinden bir farkı yok bana göre. Geliştirilebilir bir script daha iyilerini görmek dileğiyle

Wait kullanırsan herhangi bir reload veya sunucu kapanması halinde süre sıfırlanır. Bu scripti kullanacak çoğu sunucunun 24,48 saat vb aktif kalmayacağını düşünürsek (güncelleme yaparlar vb) susturulan birisinin cezası hiç bitmez. Ne kadar farklı olursa olsun susturma sistemi aynı olduğu için diğerlerinden bir farkı yok bana göre. Geliştirilebilir bir script daha iyilerini görmek dileğiyle
Sunucu yenilendiğinde değişkenler sıfırlanıyor yani için rahat olsun. Artık lütfen konularımı baltalama hocam boş yere ya vallaha yetti yani senden

Bu skript gayet hoş olmuş ben çok beğendim
elinize sağlık​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl