Bilal Bera
Bir Kömür Göründü Kaptanım!
- Elmaslar
- 91
- Minecraft
- bilalbera
Discord:
bilalbera2424
Herkese selamlar MC-TR üyeleri,
Çoğunuz beni yaptığım hikayelerimle tanıyordur. Ve ben bugün hikayelerimin kitlesini arttırmak için artık minecraft üzerinden hikayeler yapmaya karar verdim. Ve bunun için YouTube'da yeni başlayacağım Minecraft hikaye/storytelling projem için benimle birlikte çalışacak, Replay Mod kullanmayı bilen ve sinematik bakış açısına güvenen Gönüllü ortak/ekip arkadaşı arıyorum
Hikayelerin senaryoları ve seslendirmeleri tamamen bana ait olacak. Aradığım kişinin yapacağı görevler ise şu şekildedir:
aynı zamanda Gönüllü thumbnail yapabilecek kişiler arıyorum. Kesinlikle thumbnaili özgürce yapabilirsiniz. Sadece videoyla alakalı olması gerekli.
bütün özellikleri karşılayabilecek kişi varsa discorddan benimle iletişime geçsin.
DİSCORD: bilalbera2424
Çoğunuz beni yaptığım hikayelerimle tanıyordur. Ve ben bugün hikayelerimin kitlesini arttırmak için artık minecraft üzerinden hikayeler yapmaya karar verdim. Ve bunun için YouTube'da yeni başlayacağım Minecraft hikaye/storytelling projem için benimle birlikte çalışacak, Replay Mod kullanmayı bilen ve sinematik bakış açısına güvenen Gönüllü ortak/ekip arkadaşı arıyorum
Hikayelerin senaryoları ve seslendirmeleri tamamen bana ait olacak. Aradığım kişinin yapacağı görevler ise şu şekildedir:
Yapılması Gerekenler:
- Kamera Hareketleri (Keyframe): Replay Editor kullanarak sahneleri sinematik, akıcı ve göze hitap eden kamera açılarıyla (FOV ayarları, yumuşak geçişler vb.) kurgulayacak.
- Render Alma: Hazırladığı sahneleri Shader (Gölgelendirici) kullanarak kaliteli bir şekilde (1080p 60 FPS) render alıp bana video dosyası (MP4) olarak teslim edecek.
- Hikayeye Göre İşleyiş: Ben hikayeyi metin olarak atacağım siz ise hikayeye göre mekanlar tasarlayıp (veya mekan bulabilirsiniz köy vs.) bütün sahneleri ayrı ayrı (veya direk hepsini tek bir seferde) atacaksınız.
Aradığım Özellikler:
- Replay Mod ve FFmpeg kurulumuna/kullanımına hakim,
- Bilgisayarı Shaders (gölgelendirici) açıkken Replay Mod'da kasma yapmayacak güçte olan,
- Sinematik kamera açılarına, ışığa ve kompozisyona güvenen,
- İletişimi güçlü ve yaratıcı arkadaşlar arıyorum.
- Yaş sınırı yoktur sadece yapılması gerekenleri yapabilen biri olsa yeter.
Tasarımcı (Thumbnail / Küçük Resim)
aynı zamanda Gönüllü thumbnail yapabilecek kişiler arıyorum. Kesinlikle thumbnaili özgürce yapabilirsiniz. Sadece videoyla alakalı olması gerekli.- Videoların YouTube'da dikkat çekmesi için yüksek kaliteli, merak uyandırıcı ve profesyonel Thumbnail (Kapak Görseli) hazırlayacak.
bütün özellikleri karşılayabilecek kişi varsa discorddan benimle iletişime geçsin.
Önemli Notlar:
- MCTR isminiz her bölüm sonundaki creditslerde gözükecektir.
- Her hikaye bölümü için verilen zaman sınırlı değildir
- Siz sadece görevinizi yapacaksınız. Kalan herşeyi ben tamamlayacağım
- Hikaye bölüm bölüm ilerleyeceği için her bölüm için farklı text atacağım (bir bölüm bittikten 1 gün sonra yeni bölüm için çalışmalar başlayacak)
DİSCORD: bilalbera2424
Son düzenleme: