REPLAY MOD KULLANABİLEN VE THUMBNAİL (Küçük Resim) TASARIMCISI ARANIYOR!

Bilal Bera

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
91
Minecraft
bilalbera

Discord:

bilalbera2424

Herkese selamlar MC-TR üyeleri,

Çoğunuz beni yaptığım hikayelerimle tanıyordur. Ve ben bugün hikayelerimin kitlesini arttırmak için artık minecraft üzerinden hikayeler yapmaya karar verdim. Ve bunun için YouTube'da yeni başlayacağım Minecraft hikaye/storytelling projem için benimle birlikte çalışacak, Replay Mod kullanmayı bilen ve sinematik bakış açısına güvenen Gönüllü ortak/ekip arkadaşı arıyorum

Hikayelerin senaryoları ve seslendirmeleri tamamen bana ait olacak. Aradığım kişinin yapacağı görevler ise şu şekildedir:

📌 Yapılması Gerekenler:​

• Kamera Hareketleri (Keyframe): Replay Editor kullanarak sahneleri sinematik, akıcı ve göze hitap eden kamera açılarıyla (FOV ayarları, yumuşak geçişler vb.) kurgulayacak.
  • Render Alma: Hazırladığı sahneleri Shader (Gölgelendirici) kullanarak kaliteli bir şekilde (1080p 60 FPS) render alıp bana video dosyası (MP4) olarak teslim edecek.
  • Hikayeye Göre İşleyiş: Ben hikayeyi metin olarak atacağım siz ise hikayeye göre mekanlar tasarlayıp (veya mekan bulabilirsiniz köy vs.) bütün sahneleri ayrı ayrı (veya direk hepsini tek bir seferde) atacaksınız.

👤 Aradığım Özellikler:​

• Replay Mod ve FFmpeg kurulumuna/kullanımına hakim,
  • Bilgisayarı Shaders (gölgelendirici) açıkken Replay Mod'da kasma yapmayacak güçte olan,
  • Sinematik kamera açılarına, ışığa ve kompozisyona güvenen,
  • İletişimi güçlü ve yaratıcı arkadaşlar arıyorum.
  • Yaş sınırı yoktur sadece yapılması gerekenleri yapabilen biri olsa yeter.

🎨 Tasarımcı (Thumbnail / Küçük Resim)​

aynı zamanda Gönüllü thumbnail yapabilecek kişiler arıyorum. Kesinlikle thumbnaili özgürce yapabilirsiniz. Sadece videoyla alakalı olması gerekli.
  • Videoların YouTube'da dikkat çekmesi için yüksek kaliteli, merak uyandırıcı ve profesyonel Thumbnail (Kapak Görseli) hazırlayacak.

bütün özellikleri karşılayabilecek kişi varsa discorddan benimle iletişime geçsin.

📝 Önemli Notlar:​

• MCTR isminiz her bölüm sonundaki creditslerde gözükecektir.
  • Her hikaye bölümü için verilen zaman sınırlı değildir
  • Siz sadece görevinizi yapacaksınız. Kalan herşeyi ben tamamlayacağım
  • Hikaye bölüm bölüm ilerleyeceği için her bölüm için farklı text atacağım (bir bölüm bittikten 1 gün sonra yeni bölüm için çalışmalar başlayacak)

DİSCORD: bilalbera2424

Son düzenleme:

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl