Abdullah T.#0001
Paranız geri ödendi. Harita konusunda gelecek olursak taleplerde var hem emri baki konuşuyorsunuz hemde sürem kısıtlı her saniye etiketliyorsunuz. Aynı haritayı vermedik size itiranız varsa discord adresime bekliyorum...Reggin Team'den paket alacaktım ve nasıl istediğimi minecraft sunucusu vererek bunun gibi olabilir dedim. Kendilerine kabul etti ve ücreti ödedim. 3 gün geçtikten sonra biz alıntı paket yapamayız, yapmıyoruz diyip ücreti geri ödediler. 3 gün boşuna beklemiş oldum. Bundan haricinde de harita sipariş vermiştim ve harita eksik bir şekilde teslim edildi, söylediğim boyuttan da daha küçük oldu. Bunları onlara belirttiğimde de siz bize warp listesi vermediniz dediler. Oysa ki ben örnek olarak map göstermiştim. Boyut konusunda da bir şey diyemediler, çok azıcık büyüttüler fakat büyümedi resmen neyse ben tavsiye etmiyorum Reggin Team'ı.
Paranız geri ödendi. Harita konusunda gelecek olursak taleplerde var hem emri baki konuşuyorsunuz hemde sürem kısıtlı her saniye etiketliyorsunuz. Aynı haritayı vermedik size itiranız varsa discord adresime bekliyorum...
SprayerSH#5164
ohria#2071
EfeCan72Ok | Efe#0900
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!