Reggin Team | Kaliteli Hizmet | 100+ Mutlu Müşteri | Çekişiler Ve dahası...!

İyi satışlar.​

Guzel Hizmet Hayran Kaldım Almaya Calısıcam.

Reggin Team'den paket alacaktım ve nasıl istediğimi minecraft sunucusu vererek bunun gibi olabilir dedim. Kendileri de kabul etti ve ücreti ödedim. 3 gün geçtikten sonra biz alıntı paket yapamayız, yapmıyoruz diyip ücreti geri ödediler. 3 gün boşuna beklemiş oldum. Bundan haricinde de harita sipariş vermiştim ve harita eksik bir şekilde teslim edildi, söylediğim boyuttan da daha küçük oldu. Bunları onlara belirttiğimde de siz bize warp listesi vermediniz dediler. Oysa ki ben örnek olarak map göstermiştim ve o mapda da warplar vardı zaten. Boyut konusunda da bir şey diyemediler, çok azıcık büyüttüler fakat hiç farketmedi boyutu. İlerde sizde böyle sıkıntılar yaşadığınızda şaşırmayın. İyi günler.

Reggin Team'den paket alacaktım ve nasıl istediğimi minecraft sunucusu vererek bunun gibi olabilir dedim. Kendilerine kabul etti ve ücreti ödedim. 3 gün geçtikten sonra biz alıntı paket yapamayız, yapmıyoruz diyip ücreti geri ödediler. 3 gün boşuna beklemiş oldum. Bundan haricinde de harita sipariş vermiştim ve harita eksik bir şekilde teslim edildi, söylediğim boyuttan da daha küçük oldu. Bunları onlara belirttiğimde de siz bize warp listesi vermediniz dediler. Oysa ki ben örnek olarak map göstermiştim. Boyut konusunda da bir şey diyemediler, çok azıcık büyüttüler fakat büyümedi resmen neyse ben tavsiye etmiyorum Reggin Team'ı.
Paranız geri ödendi. Harita konusunda gelecek olursak taleplerde var hem emri baki konuşuyorsunuz hemde sürem kısıtlı her saniye etiketliyorsunuz. Aynı haritayı vermedik size itiranız varsa discord adresime bekliyorum...

Paranız geri ödendi. Harita konusunda gelecek olursak taleplerde var hem emri baki konuşuyorsunuz hemde sürem kısıtlı her saniye etiketliyorsunuz. Aynı haritayı vermedik size itiranız varsa discord adresime bekliyorum...

Sadece olayı anlattım. Hatta buna tepki verdim diye de kara listeye alalım arkadaşı tarzında şeyler de söylendi. Neyse sadece bunları insanlara duyurmak istedim. İyi günler :)

Efsanevi çalışmaları olan bir ekip. Paranın hakkını çok iyi veriyorlar. :)

fR9l3n.gif

Geliştirelebilir

Açık konuşmak gerekirse,
Güzel bir ekipe sahip gibisiniz.
Konu tasarımınız geliştirilmesi gerek.

Konu tasarımı çok karışık yazılara odaklanamıyoruz.
Ama güzel bi ekipe benziyor.
Hayırlı satışlar

Hızlı Kaliteli Ve Muhteşem Ekip üyeleriyle kaliteli bir ekip hızlı destekleri olsun fiyat/performans olarak güvenilir bir ekip

REGGİN TEAM

Abdullah zaten arkadaşım fakat arkadaşım diye bana iyi paket hazırlamıyor :D Gerçekten çok kaliteli bir takım. Kesinlikle tavsiye ederim!

RegginTeam <3

Tasarimi gercekten cok begendim verdiniz hizmetleri begendim bir gun bende sizden urun alabilirim basarilarinizin devamini dilerim.

İşini iyi yapan nadir kişiler arasında yer alan bir firma. Tasarım çok hoş olmuş.
Başarılar!

Konu tasarımını keşke başka birine yaptırsaydınız

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl