Tanıtım Reflex AntiCheat- Piyasanın En İyi Anti Hile Plugini !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Server side anticheatler hiçbir şeye yaramaz.

Çok yüksek meblağ karşılığında SO'nun launcherından kaliteli launcher satabilirim. İçinde hem client, hem serverside anticheat var. Ayrıca launcher sayesinde oyuncular premium gibi servera girdiğinde login yazmıyor.

Kendim hile kodladığım için nasıl anticheat yapılacağını da bildiğimden launcherım VAC tarzı anticheatler kadar kaliteli bir AC'yi bünyesinde barındırıyor.

Çok yüksek meblağ karşılığında SO'nun launcherından kaliteli launcher satabilirim. İçinde hem client, hem serverside anticheat var. Ayrıca launcher sayesinde oyuncular premium gibi servera girdiğinde login yazmıyor.

Kendim hile kodladığım için nasıl anticheat yapılacağını da bildiğimden launcherım VAC tarzı anticheatler kadar kaliteli bir AC'yi bünyesinde barındırıyor.
Eğer bu kadar iddialı iseniz onaylı satıcı alıp detaylı bir şekilde bahsettiğin launcher'i tanıtıp satabilirsiniz.

Eğer bu kadar iddialı iseniz onaylı satıcı alıp detaylı bir şekilde bahsettiğin launcher'i tanıtıp satabilirsiniz.
Ya da forumun en iddialısı gelsin, launcherı kırmaya çalışsın :)

Bence de piyasanın şu anda en iyi anti hilesidir Reflex.
Kafamda daha kaliteli bir plan var. Kendime ait olan database'i sunuculara kiralayacağım. Ek olarak o sunucular benim launcherımda yer alacaklar aylık belirli bir ücret karşılığında. Bunun faydasıysa, diyelim sunucu havuzunda 30 sunucu var. Ahmet o havuzdan birisine Ahmet diye kayıtlıysa diğer sunucularda da Ahmet aynı Ahmet olucak.

Başarılı Plugin

eflame plugini daha iyi çünkü direkt sunucuya hacked client ile girmeyi ortadan kaldırıyor ^^

Buna alternatif olarak ücretsiz olan Matrix de var yapay zeka kullanan.

Sağlam bir anticheat tavsiye ederim.

Denemedim ama yinede elinize sağlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl