GoldsLord
Bir Kömür Göründü Kaptanım!
daha 1 yılını tamamlamadı :)Ben Mustafa Bu konu 2 yıllık değilmi
♨ReDCrystal♨
daha 1 yılını tamamlamadı :)Ben Mustafa Bu konu 2 yıllık değilmi
Konu Güncelliğini yitirmediğinden dolayı bu sayfada manyak228 kardeşimAma Bu buraya nasıl geldi Yoksaaaaa .....
Kardeşim Paket Harici Konuşmalarını forum dışı mesaj olarak yollarsan sevinirimSen Beni Unuytun ha ben bi seni steam spamına tutamda gör
teşekkürler hazır güzel plugin paketi arıyordum![]()
Merhaba Ben RedCrystalin Yapimcisi Eren , 2 dakikanı bana verirsen paketimi tanıtacağım
Plugin Paketimizin Yeni Versiyonu Olan v0.4 çıktı!Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Sponsor Alımımız Vardır! Katılmak istersen Mesaj Atman Yeterli [Paket Reklamcısı]
V0.4 Özellikleri:Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
|>|>| Rengarenk Yazilarlar Doludur
|>|>|pluginler içerirDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
|>|>| Saldırı Korumalıdır
|>|>| Lag Oluşturmaz
|>|>| Keyifli Vakit Geçirmenizi Sağlar
|>|>| YETKİLER: Swsahibi , Yönetici , Kurucu , Mimar , Mod , Rehber ,Reklamci , UltimateMod ,
|>|>| \VIP/ler : Silvervip , Endervip , Firestervip , Titanvip
>> Önerilen Sürüm : craftbukkitR0.2 & Spigot 1.7-1.8Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
>> Renkli Arsa =] : /mv create Arsalar normal -g PlotMe
>> Plugin Tanıtım , Anlatım içerir
2 Dakika için Teşekkür Eder , Paketimizi Denemenizi Dileriz .
>| Tabi iki Bu Kadar Değil Paketi İndirin ve Özelliklerini Keşfedin |<
MediaFire Link :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
İndiremeyenler Olmuş Onlar İçin ALtarnatif Link Oluşturdum:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
VirusTotal:
![]()
![]()
Kod:
/chest GoldsLord [RedCrystal ÖzelIksir Bu Chesttedir]
![]()
/sohbettemizle [Sohbeti Siler]
![]()
/mv create Arsalar normal -g PlotMe [Arsa Oluştur]
/epicboss spawn bossadi [Boss Spawnlar]
/hd create örnek [Hologram Oluşturma]
/hd setline 1 örnek &b[&4ServerAdı&b] &aHos Geldiniz!!! [Holograma Yazı Yazma]
![]()
^^^ MOTD ^^^
![]()
![]()
^^^ Oyuncu Listesi MOTD ^^^
![]()
^^ VİP BİLGİ ^^
+ Oyun Parası Kevel Gibi Maddeleri İsteğe Göre Kendiniz Verebilirsiniz!
+ Viplerin Yetkiler Bunlarla Sınırlı Değildir [GroupManager>worlds>world>groups.yml]
![]()
![]()
rica ederim :)teşekkürler hazır güzel plugin paketi arıyordum
Bu Tarz Pluginler Mevcut Ben Koymayı Düşünmedim neden , çünkü bazı yetkililer edit yapabiliyor oyuncuların ellerine bir şekilde ulaşıyor bunun sonucunda backup almak zorunda kalıyorlar yada herşeyi silmek...İstediğiniz kadar enhant basmak istiyorsanızplugine bakabilirsiniz.RedCrystal Buna BakabilirsinDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
şimdi soruları cevaplamam bi yana okulda maratonu fln işin içine girince güncellemeye veya yeni paket koymaya vakit olmuyor boş zaman yakalasam inşallah güncelliyeceğim...paketi nezaman güncellersin cok hatası vardı ya :(
BloodyX#4069
bekliyoruz güncell gelirse :) bol forumlarşimdi soruları cevaplamam bi yana okulda maratonu fln işin içine girince güncellemeye veya yeni paket koymaya vakit olmuyor boş zaman yakalasam inşallah güncelliyeceğim...
iyi forumlar :)
♨ReDCrystal♨
inşallah güncellicem en kısa zamanda :) sanada iyi forumlar ...bekliyoruz güncell gelirse :) bol forumlar
BloodyX#4069
tsk ederim mutlu pazarlar :)inşallah güncellicem en kısa zamanda :) sanada iyi forumlar ...
♨ReDCrystal♨
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!