AyBora ?
Eklenti Paketi & Discord Bot
Sonuçta senin yorumunDemek ki böyle yorumlar değerli oluyor, wow.
Sonuçta senin yorumunDemek ki böyle yorumlar değerli oluyor, wow.
Sonuçta saçma yorumum.Sonuçta senin yorumun
yusufkemal#5290
Umarım saçmalamazlar. Sonuçta tüm filimi izlemedik. Sadece ufak bir kesinti.Fragmanına baktığımda buram buram Cem Yılmaz klişeliği hissettim. Sündürdükçe tıpkı Cem gibi saçmalıyor. Bir nevi Goranın Aroga dönüşmesi gibi diyebiliriz. Umarım fragmanındaki gibi saçmalamaz.
Mustafa Eren#1060
Herkesin zevki başkadır. Sen sevmeyebilirsin fakat başkaları sever. Recep İvedik serilerini sevmemelerinin nedenlerinin bir kaç tanesi, kabalık ve ciddiyetsizlik. Bence bana komik geliyor fakat herkesin kendi görüşü.Bana göre bu tarz filmler çok kötü, çok saçma, çok itici birde sinema salonlarına bakıldığında 10 salondan 9unda bu film oynatılıyor millet ne zevk alınıyor hâlâ anlamış değilim.
Bütçeeeeeeeeeeeeeeeee, diğer adı gerekmeyen ülkelere harcanan paraları bu filmlere Bilim gibi filmler için kullansalar; şu an Oscar ödülü almış bir sürü Türk filmi olurdu ancak ülkemizde komedi filmler yaygın olduğu için filmi kuralım, paralara koyalım anlamına geliyor.Bana göre bu tarz filmler çok kötü, çok saçma, çok itici birde sinema salonlarına bakıldığında 10 salondan 9unda bu film oynatılıyor millet ne zevk alınıyor hâlâ anlamış değilim.
Sonuçta milleti güldürerek para kazanıyorlar. Milleti güldürmek çok kolay.Bütçeeeeeeeeeeeeeeeee, diğer adı gerekmeyen ülkelere harcanan paraları bu filmlere Bilim gibi filmler için kullansalar; şu an Oscar ödülü almış bir sürü Türk filmi olurdu ancak ülkemizde komedi filmler yaygın olduğu için filmi kuralım, paralara koyalım anlamına geliyor.
Milleti güldürmek film ile değil video ile; İçerik çal, kolaya kaç. Bu olay.Sonuçta milleti güldürerek para kazanıyorlar. Milleti güldürmek çok kolay.
Değerli yorumun için teşekkür ederim <3Benim sevdiğim ve beğendiğim bir serisi. Aslında çıktığına sevindim fakat her filmlerde aynı mizah türleri var. Bu da beni üzüyor
! Ebetraiboz#3427
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!