Recep İvedik 6 - Fragman Vizyonda!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AyBora ?
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.971
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vizyonsuz balon ve boş bir film serisi.

Fragmanına baktığımda buram buram Cem Yılmaz klişeliği hissettim. Sündürdükçe tıpkı Cem gibi saçmalıyor. Bir nevi Goranın Aroga dönüşmesi gibi diyebiliriz. Umarım fragmanındaki gibi saçmalamaz.

Dipnot olarak bir şey belirtmek istiyorum; Böyle komedi filmlerin her sene Türk filmlerinde olmasının sebebi ise bütçe sınırıdır. GORA yapılırken; büyük bütçeler ve maddi manevi sorunlara aştı. Bunu Cem Yılmaz'da söyledi.

Fragmanına baktığımda buram buram Cem Yılmaz klişeliği hissettim. Sündürdükçe tıpkı Cem gibi saçmalıyor. Bir nevi Goranın Aroga dönüşmesi gibi diyebiliriz. Umarım fragmanındaki gibi saçmalamaz.
Umarım saçmalamazlar. Sonuçta tüm filimi izlemedik. Sadece ufak bir kesinti.

Bana göre bu tarz filmler çok kötü, çok saçma, çok itici birde sinema salonlarına bakıldığında 10 salondan 9unda bu film oynatılıyor millet ne zevk alınıyor hâlâ anlamış değilim.

Bana göre bu tarz filmler çok kötü, çok saçma, çok itici birde sinema salonlarına bakıldığında 10 salondan 9unda bu film oynatılıyor millet ne zevk alınıyor hâlâ anlamış değilim.
Herkesin zevki başkadır. Sen sevmeyebilirsin fakat başkaları sever. Recep İvedik serilerini sevmemelerinin nedenlerinin bir kaç tanesi, kabalık ve ciddiyetsizlik. Bence bana komik geliyor fakat herkesin kendi görüşü.

Bütçeeeeeeeeeeeeeeeee, diğer adı gerekmeyen ülkelere harcanan paraları bu filmlere Bilim gibi filmler için kullansalar; şu an Oscar ödülü almış bir sürü Türk filmi olurdu ancak ülkemizde komedi filmler yaygın olduğu için filmi kuralım, paralara koyalım anlamına geliyor.

Bütçeeeeeeeeeeeeeeeee, diğer adı gerekmeyen ülkelere harcanan paraları bu filmlere Bilim gibi filmler için kullansalar; şu an Oscar ödülü almış bir sürü Türk filmi olurdu ancak ülkemizde komedi filmler yaygın olduğu için filmi kuralım, paralara koyalım anlamına geliyor.
Sonuçta milleti güldürerek para kazanıyorlar. Milleti güldürmek çok kolay.

Benim sevdiğim ve beğendiğim bir serisi. Aslında çıktığına sevindim fakat her filmlerde aynı mizah türleri var. Bu da beni üzüyor

çok kötü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl