REC-ND Bot Tanıtım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xEsther

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0

Discord:

ΞSTHER

Merhaba Discord Botumun Tanıtımını Sizlerle Paylaşmak İstiyorum [Ban Sebebi İse Yorumlayınız].

7/24 Lagsız eşsiz Botu Sunucuna Eklemeye Ne dersin? (
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
,
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Bu Siteden'de Ekleyebilirsin).

REC-ND Botunu Güncel Olarak .yardım Modülü Üzerinden Takip Edebilirsiniz.

Botumuzun Özellikleri(konusu), Müzik,Oyun,Eğlence,Grafik,Moderasyondur.

REC-ND Prefix .

REC-ND | Kullanıcı : Kullanıcı Komutları
.hg @kullanıcı , .afk , .çeviri , .say .rank , .youtube , .yaz .rolbilgi , .yetkilerim .avatar , .banner [yazı] , .emojiler .davet , .davet-kur , .kullanıcıbilgim , .sunucubilgi , .yapımcı

REC-ND | Eğlence : Eğlence Komutları
.aşkölçer , .espri , .dcavatar , .gifara , .ascii , .fbi , .yazıtura , .wasted , .kralol , .trigged , .tr , .partner , .stresçarkı , .slots , .gifara

REC-ND | Yetkili : Yetkili Komutları
.sa-as aç-kapat | .herkese-rol-ver , .herkesten-rol-al ,
.tag , .sayaç-ayarla , .otorol , .otorolkapat , .yavaşmod [1/25] , .link-engel [aç/kapat] , .link-engelle , .ban , .kick , .sil [1/100]

REC-ND | Müzik : Müzik Komutları
.çal , .geç , .ses , .duraklat , .devam , .durdur

REC-ND | Kayıt Sistemi : Kayıt Komutları
.kayıtsistemi <aç-kapat> , .kayıtrol <role>
.kayıt-kanal #kanal , .kayıt

REC-ND | Sizin : Sizlerin Komutları
.özel-komut-ekle , .özel-komut-sil , .özel-komut-liste
REC-ND-Gif.gif

Moderatör tarafından düzenlendi:
Öncelikle bot güzele benziyor ama çok boş komutları var. Aşkölçer gibi gibi. Daha fazla komut olması için yapmışsın az ama öz olsun. Bot için yaptığın siteye bakarsak Glitch üzerinden yapmışsın. Glitch kulanma onun sınırlamaları var. Google Cloud veya Amazon kullanabilirsin (Ön ödemeli kart istiyorlar). Premium olarak adlandırdığın şey saçma olmuş. İnsanları böyle zorlamaman lazım. Birde ToS kurallarına dikkat et (Herkese-rol-ver) bunun yüzünden hesabın kalıcı olarak silinebilir. Onun dışında güzel bir bot. Başarılar..

Tabi heves kırmamak lazım ama bunları söylemeden kendilerini geliştirmiyor kimse. Örneğin kendim bana kötü birşey denilmediği sürece birşey üzerinde fazla uğraşmam :D
Herkes için bu durum aynı olmaz, benim için bir problem olmasada forum yönetimi bu mesajı pek hoş karşılamaz bence değiştirin veya o bölümü silin ki boşu boşuna uyarı & yasaklama almayın :) Yinede nazikçe insanlara fikir belirtmek daha hoş olur diye düşünüyorum ^^

Herkes için bu durum aynı olmaz, benim için bir problem olmasada forum yönetimi bu mesajı pek hoş karşılamaz bence değiştirin veya o bölümü silin ki boşu boşuna uyarı & yasaklama almayın :) Yinede nazikçe insanlara fikir belirtmek daha hoş olur diye düşünüyorum ^^
Yorumlarımı sildiler zaten :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl