Tasarım ? REAVEN - Mistero hazır konu tasarımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kreof
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.386
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kreof

Reaven Team, her türden olağanüstü hizmet!
Elmaslar
335
Discord İzni

Discord:

kreof_

reavenmc1.png
reavenmc2.png

reavenmc3.png

mistero.png

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Tasarımdaki hata ve eksikler için discord,
Kreof#3344

Son düzenleme:
güzel sevdim

Biraz düzensiz olması dışında beğendim, ellerinize sağlık.

Biraz düzensiz olması dışında beğendim, ellerinize sağlık.
Katılıyorum. Görseller sayfası müthiş, sistemler kısmındaki daire ve artılara gerek yoktu bence. Birde ilk sayfada yazılardaki merdiven görünümü hoş fakat çok abartılmış biraz daha arası kapatılıp yazının altı tek parça olsa daha hoş olurdu. (-1)

Birde sayfa sayısı az olmuş bir sayfa daha olabilirdi.(-0.5)

Puanlayacak olursam 8,5/10

Gözü çok yormayan ve estetik bir çalışma olmuş. Kullanılan renkler, arka plan seçimleri ve küçük dokunuşlar çok hoşuma gitti. Ellerinize sağlık <3​

Katılıyorum. Görseller sayfası müthiş, sistemler kısmındaki daire ve artılara gerek yoktu bence. Birde ilk sayfada yazılardaki merdiven görünümü hoş fakat çok abartılmış biraz daha arası kapatılıp yazının altı tek parça olsa daha hoş olurdu. (-1)

Birde sayfa sayısı az olmuş bir sayfa daha olabilirdi.(-0.5)

Puanlayacak olursam 8,5/10
Karışık dediğiniz kısımlar bir tek benim gözüme mi karışık gözükmüyor? Sistemler kısmındaki artı ve yuvarlaklar boş görünüm sağlamamak için konulmuş şeyler ki tasarımı iç içe gösterdiğini ve karışıklık yarattığını düşünmüyorum. Sonuçta yazıların veya başka şeylerin içine girmemiş. İlk kısımda kullanmamamın sebebi ise ilk kısımda arkada bir dikdörtgen var gördüyseniz, o zaten iyi kötü boşluğu önlüyor ve tasarımı çok fazla boş göstermiyor. Ancak ikinci kısımda artı ve yuvarlakları kaldırdığım zaman çok boş gözüküyor. Merdiven görünümü ise o kısmı birleştirerekte denedim ve öyle daha kalabalık görünümlü kaba bir şey çıktı ortaya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl