Kreof
Reaven Team, her türden olağanüstü hizmet!
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Tasarımdaki hata ve eksikler için discord,
Kreof#3344
Son düzenleme:
kashiandwazaki
Katılıyorum. Görseller sayfası müthiş, sistemler kısmındaki daire ve artılara gerek yoktu bence. Birde ilk sayfada yazılardaki merdiven görünümü hoş fakat çok abartılmış biraz daha arası kapatılıp yazının altı tek parça olsa daha hoş olurdu. (-1)Biraz düzensiz olması dışında beğendim, ellerinize sağlık.
Karışık dediğiniz kısımlar bir tek benim gözüme mi karışık gözükmüyor? Sistemler kısmındaki artı ve yuvarlaklar boş görünüm sağlamamak için konulmuş şeyler ki tasarımı iç içe gösterdiğini ve karışıklık yarattığını düşünmüyorum. Sonuçta yazıların veya başka şeylerin içine girmemiş. İlk kısımda kullanmamamın sebebi ise ilk kısımda arkada bir dikdörtgen var gördüyseniz, o zaten iyi kötü boşluğu önlüyor ve tasarımı çok fazla boş göstermiyor. Ancak ikinci kısımda artı ve yuvarlakları kaldırdığım zaman çok boş gözüküyor. Merdiven görünümü ise o kısmı birleştirerekte denedim ve öyle daha kalabalık görünümlü kaba bir şey çıktı ortaya.Katılıyorum. Görseller sayfası müthiş, sistemler kısmındaki daire ve artılara gerek yoktu bence. Birde ilk sayfada yazılardaki merdiven görünümü hoş fakat çok abartılmış biraz daha arası kapatılıp yazının altı tek parça olsa daha hoş olurdu. (-1)
Birde sayfa sayısı az olmuş bir sayfa daha olabilirdi.(-0.5)
Puanlayacak olursam 8,5/10
Dostka#6057
Yine Efsanevi bir Tasarım.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!