Çözüldü RavenRN (AntiCheatDEV#7293) Sorunsalı - Ücretli Eklenti Paketini Paylaşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

WhiteEffect

Örümcek Hoşt!
Elmaslar
221
Selam MC-TR üyeleri bugün bir müşteri olmayan arkadaşımızı kendisine dosya.co' dan bizim thebridge eklenti paketini bulması sonucu ödüllendirmiştik ve müşteri vermiştik. Ancak kendiside sonradan bizim discord sunucumuzdan çıkarak paketi paylaşmayı tercih etti. Paketi önce bir müşterimiz dosya.co sitesine yedeğini atmıştır 2 gün sonra linki sildirdik. Paketin tam güncellenmiş hali bu kullanıcıya verilmedi. Lisansı kaldırması biraz uzun sürecek. Müşterimiz olan Herusn adlı kullanıcının lisansını bu pakete aktardık ücretsiz alan kişi zaten paylaşmış bu pakei farklı ip adreslerinde çalışıyor. Paketi kullanan sunucuların müşterimiz olmadığı sonucunu öğrenince şikayet edilecektir. Kullanıcının profili https://www.mc-tr.com/uyeler/ravenrn.125716/

Kanıtlar:
1621860048817.png

1621860113403.png

1621860156480.png

Arkadaşım olan Yolo bu arkadaşın attığı dosya ekran görüntüsünü bana kanıt olarak sundu teşekkür ediyorum ona.
1621860252341.png

Kendi eklenti paketinin dosya içeriğini herkese göstermemesi gerekirdi ve kendi ağızından bunu gösterdiğini söyledi.
1621860324666.png

Ücretsiz müşteri verdiğimizin kanıtı:
1621859055286.png

Son düzenleme:
Dün bana verdiği cevaplar dan bu adamın bir halt olmadığını anlamıştım zaten şaşırmadım

MC TR ÜYELERİ YARIN PAKETİ KANALIMDA PAYLAŞICAM HERKES ALSIN.

AMA NEDEN PAYLAŞACAĞIM BİLİYOR MUSUNUZ?

BU GERZEKLERİN YAPTIGI SAÇMA PAKETLERE Bİ BAKIN DİYE :D

BU ADAMLARIM TÜM PLUGİNLRİNDE SEVİYE YAPTIR, RÜTBE BİRDE YÜRÜŞ EFEKTİ FALAN FİSTAN VAR
ONLARIN HEPSİ HAZIR BUNU BİLİN.

BANA MÜŞTERİ ROLU VERDİLER DİYE İSE İYİ YORUM YAPTIM İYİ NİYETİMİ SÜİSTİMAL ETTİLER KISACASI

WHİTEEFECT SENDE BİLİYORSUN HER ŞEYİ QWISWQS AMA NİYE BÖYLE YAPIYORSUN OLM AIWJIQWQKISMQ
AYRICA BANA DAVA AÇ TAMAM MI EIQWQKSQOSQWSQ

@ZirveNetwork olayın gerçekliğini bilmeden yorum yapma lütfen.

AYRICA YARIN FORUMDA BUKKİ TÜRKÜ PATLATACAĞIM ONUDA SÖYLEYİM REZİL OLACAKLAR KISACASI

ÇOK ÇOK UZUN BİR KONU ASLINDA ARAMIZDA Kİ MEVZU AMA BU ARKADAŞ İSTEDİĞİ MESAJLARI KOYMUŞ SADECE :D

GERÇEKTEN DİNLEMEK İSTEYEN ÖZELDEN YAZSIN ANLATACAĞIM.

BİRDE DEDİĞİM GİBİ PAKETİ NORMALDE PAYLAŞMIYORDUM AMA BU ARKADAŞ BANA DAVA AÇACIKMIŞ(UMARIM AÇAR :d )
ONDAN DOLAYI PAYLAŞICAM :'D:'D

DEDİĞİM GİBİ OLAYIN GEÇREKLİĞİNİ BİLDİRMEDEN SALDIRMAYIN SORGULAYIN VE BEYNİNİZİ KULLANIN.

BUKKİT TÜRK YAPTIGI PAKETLERİN ÇOĞUNDA MARKET BÖLÜMÜ VAR O MARKET BÖLÜMÜ BİLE ONLARA AİT DEĞİL
VE AYRICA LİSAN DİYE YUTTURDUKLARI ŞEYDE .bat ın İÇERİSİNDE echo İLE YAZDIKLARI MESAJLAR:'D:'D

beni dinlemeden linçlemeyin.

mesajlarımı silme ben yarın başlıyorum size :'D :'D kendiniz istediniz

Son düzenleme:
Hmm öğrendim teşekkür ederim
Paketin içeriğinden hiç bir paylaşım sağlayama çalışmayacağım. Aynı paketi satın alan müşterilerimiz var. Paketi 60 oyuncu sayısında çalıştıran bile var. Ancak şunu diyebilirim rütbe skripti, seviye ve tüm skriptleri ben yazdım. Eğer ki kozmetik eklentisini diyorsan
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
isteyen indirebilir. Eklentiyle oynamalar yaptım ve hatalarını düzeltiyorum her seferinde. Yaptığım ve sattığım tüm paketleri geliştirmek benim hayat felsefem. 7 yıldır bu işlerdeyim çalıştığım takımı bu şekilde patlatmak istiyorsan patlatda olacakları gör. Sınav zamanı bile müşterilerimin desteğini sağlamak adına satışları durdurdum.

Son düzenleme:
Paketin içeriğinden hiç bir paylaşım sağlayama çalışmayacağım. Aynı paketi satın alan müşterilerimiz var. Paketi 60 oyuncu sayısında çalıştıran bile var. Ancak şunu diyebilirim rütbe skripti, seviye ve tüm skriptleri ben yazdım. Eğer ki kozmetik eklentisini diyorsan
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
isteyen indirebilir. Eklentiyle oynamalar yaptım ve hatalarını düzeltiyorum her seferinde. Yaptığım ve sattığım tüm paketleri geliştirmek benim hayat felsefem. 7 yıldır bu işlerdeyim çalıştığım takımı bu şekilde patlatmak istiyorsan patlatda olacakları gör.
:'D :'D
Screenshot_2.png
ismini BukkitTurk-Market yaparsan kendin yapmış gibi lanse edersin. Burada efendi çocuk gibi takılma

@RavenRN yaptığın bir suç, yakında forum yetkilileri tarafından zaten yasaklanırsın, ayrıca ismini aldım, sunucunu açtığında direk haberin gelecek bana :)

RavenRN böyle bir şey yapacağını sanmıyorum eskiden gelen düşmanlığımiz var ama Efe böyle yapmaz illa bilmedigimiz bir şeyler var @RavenRN Dogrumu bunlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl