WhiteEffect
Örümcek Hoşt!
Selam MC-TR üyeleri bugün bir müşteri olmayan arkadaşımızı kendisine dosya.co' dan bizim thebridge eklenti paketini bulması sonucu ödüllendirmiştik ve müşteri vermiştik. Ancak kendiside sonradan bizim discord sunucumuzdan çıkarak paketi paylaşmayı tercih etti. Paketi önce bir müşterimiz dosya.co sitesine yedeğini atmıştır 2 gün sonra linki sildirdik. Paketin tam güncellenmiş hali bu kullanıcıya verilmedi. Lisansı kaldırması biraz uzun sürecek. Müşterimiz olan Herusn adlı kullanıcının lisansını bu pakete aktardık ücretsiz alan kişi zaten paylaşmış bu pakei farklı ip adreslerinde çalışıyor. Paketi kullanan sunucuların müşterimiz olmadığı sonucunu öğrenince şikayet edilecektir. Kullanıcının profili https://www.mc-tr.com/uyeler/ravenrn.125716/
Kanıtlar:
Arkadaşım olan Yolo bu arkadaşın attığı dosya ekran görüntüsünü bana kanıt olarak sundu teşekkür ediyorum ona.
Kendi eklenti paketinin dosya içeriğini herkese göstermemesi gerekirdi ve kendi ağızından bunu gösterdiğini söyledi.
Ücretsiz müşteri verdiğimizin kanıtı:
Kanıtlar:
Arkadaşım olan Yolo bu arkadaşın attığı dosya ekran görüntüsünü bana kanıt olarak sundu teşekkür ediyorum ona.
Kendi eklenti paketinin dosya içeriğini herkese göstermemesi gerekirdi ve kendi ağızından bunu gösterdiğini söyledi.
Ücretsiz müşteri verdiğimizin kanıtı:
Son düzenleme: