Çözüldü Rankup "you are not allowed to rank up" sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kullanici0000

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
10
Minecraft
FertuzNetwors

Discord:

asdGetDo#5362

Merhaba, RankUp plugini ile bir rütbe sistemi yapmaya çalışıyoruz fakat rütbe atlamaya çalıştığımızda bazılarında "you are not allowed to rank up" diyor ve rütbe atlamıyor. Neden acaba? Sürüm 1.8.8.

Oyuncudan Çaylağa, Ustadan soyluya, asilden kahramana, efsaneviden imparatora atlanmıyor.

Son düzenleme:
rankup.rankup permissionunu eklemeyi denediniz mi

yetkiyi en düşük rütbede eklediniz mi?

Op ile de olmuyorsa belki dosyalarda hata yapmışsınızdır hata veriyordur. komutu çalıştırınca konsolda hata veriyormu ?

Merhaba, RankUp plugini ile bir rütbe sistemi yapmaya çalışıyoruz fakat rütbe atlamaya çalıştığımızda bazılarında "you are not allowed to rank up" diyor ve rütbe atlamıyor. Neden acaba? Sürüm 1.8.8.

Oyuncudan Çaylağa, Ustadan soyluya, asilden kahramana, efsaneviden imparatora atlanmıyor.
Rankups.yml dosyasını atar mısınız? Ekstaradan hangi yetki eklentisini kullanıyorsunuz?

Hocam bu arada RankUp'un hangi sürümünü kullanıyorsunuz? Güncel sürüme göre birçok şey eksik bunda

Hocam yeni sürümü indirdim ve şu an napcağımı anlayamadım tam olarak, biraz bakındımda pek bir şey anlayamadım. Çaylak falan ekledik ama rank atlama işlemi nasıl olcak onu anlayamadık.

Rankup.yml :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

/ranks yazınca böyle bir şey çıkıyor.

1679848593125.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl