kaiys
variables:
{oldurulenmob::%player%} = 0
on death of a living entity:
if attacker is a player:
add 1 to {oldurulenmob::%attacker%}
command /rutbeatla:
trigger:
if player's balance is greater than 20000:
if {oldurulenmob::%player%} is greater than or equal to 70:
execute console command "/manuaddp %player% RUTBE"
execute console command "/eco take %player% 20000"
else:
send "&c Öldürmeniz gereken mob sayısı 70 öldürülen mob sayısı: &a%{oldurulenmob::%player%}%"
else:
send "&cParan yeterli değil:: Gerekli miktar: 20000" to player
command /oldurulenmob:
trigger:
send "&eToplam öldürdüğün mob sayısı: &a%{oldurulenmob::%player%}%" to player
Asaf#0007
RankUP3 eklentisi open source bir eklenti bir tanıdığa compile ettirebilirsiniz, en sağlıklısı bu şekil olacaktır veya 1.15 ve altı bir sürümdeyseniz bedava olanını kullanabilirsiniz.arkadaşlar bir rank skripti yapmak istiyorum sürümüm 1.16.4 bu rank skriptinde oyuncuların rütbe atlayabilmesi için ilk etapta 20000 parası ve 70 mob öldürmesi gerekiyor örnek bir skript yazabilir misiniz sadece bu ilk etap için çok önemli arkadaşlar lütfen 3 gündür uğraşıyorum...
Çok teşekkür ederim yanıtınız için ancak placeholderapide kaç mob öldürdüğümüzü gösteren bir şey var %statistic_mob_kill% diye bunu direkt olarak yazsakKod:variables: {oldurulenmob::%player%} = 0 on death of a living entity: if attacker is a player: add 1 to {oldurulenmob::%attacker%} command /rutbeatla: trigger: if player's balance is greater than 20000: if {oldurulenmob::%player%} is greater than or equal to 70: execute console command "/manuaddp %player% RUTBE" execute console command "/eco take %player% 20000" else: send "&c Öldürmeniz gereken mob sayısı 70 öldürülen mob sayısı: &a%{oldurulenmob::%player%}%" else: send "&cParan yeterli değil:: Gerekli miktar: 20000" to player command /oldurulenmob: trigger: send "&eToplam öldürdüğün mob sayısı: &a%{oldurulenmob::%player%}%" to player
RUTBE yazan yeri değiştirmeyi unutmayın.
/oldurulenmob yazınca kaç mob öldürdüğü yazar.
Muhtemelen işe yarayacaktır.
bu eklenti malesef ücretli ya Aslında skript içinde placeholderapi kullanabilsem çok iyi olacak ama işte neden bilmiyorum çalışmıyorRankUP3 eklentisi open source bir eklenti bir tanıdığa compile ettirebilirsiniz, en sağlıklısı bu şekil olacaktır veya 1.15 ve altı bir sürümdeyseniz bedava olanını kullanabilirsiniz.
çok teşekkür ederim bu çalıştı bunu kullanıcam ama siz bu kadar iyi skript kullanmayı nasıl biliyosunuz anlamadım ben epey baktım güzel bi kaynak yokKod:variables: {oldurulenmob::%player%} = 0 on death of a living entity: if attacker is a player: add 1 to {oldurulenmob::%attacker%} command /rutbeatla: trigger: if player's balance is greater than 20000: if {oldurulenmob::%player%} is greater than or equal to 70: execute console command "/manuaddp %player% RUTBE" execute console command "/eco take %player% 20000" else: send "&c Öldürmeniz gereken mob sayısı 70 öldürülen mob sayısı: &a%{oldurulenmob::%player%}%" else: send "&cParan yeterli değil:: Gerekli miktar: 20000" to player command /oldurulenmob: trigger: send "&eToplam öldürdüğün mob sayısı: &a%{oldurulenmob::%player%}%" to player
RUTBE yazan yeri değiştirmeyi unutmayın.
/oldurulenmob yazınca kaç mob öldürdüğü yazar.
Muhtemelen işe yarayacaktır.
kaiys
papi'nin kullanımını hiç skriptlerde denemedim ancak bildiğim kadarıyla direkt olarak skript verisi çekilebiliyor onun kullanılması daha mantıklı olur.Çok teşekkür ederim yanıtınız için ancak placeholderapide kaç mob öldürdüğümüzü gösteren bir şey var %statistic_mob_kill% diye bunu direkt olarak yazsak
if %statistic_mob_kill% is greater than or equal to 70: şeklinde çalışmaz mı acaba ?
kaiys
https://www.mc-tr.com/konu/skripte-placeholder-ekleme.98149/#post-633342 de paylaşıldı az önce benimde işime yarayacak gibibu eklenti malesef ücretli ya Aslında skript içinde placeholderapi kullanabilsem çok iyi olacak ama işte neden bilmiyorum çalışmıyor
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!