Bulundu rank skripti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kelamihdk

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
4
arkadaşlar bir rank skripti yapmak istiyorum sürümüm 1.16.4 bu rank skriptinde oyuncuların rütbe atlayabilmesi için ilk etapta 20000 parası ve 70 mob öldürmesi gerekiyor örnek bir skript yazabilir misiniz sadece bu ilk etap için çok önemli arkadaşlar lütfen 3 gündür uğraşıyorum...

Kod:
variables:
    {oldurulenmob::%player%} = 0
on death of a living entity:
    if attacker is a player:
        add 1 to {oldurulenmob::%attacker%}
command /rutbeatla:
        trigger:
                if player's balance is greater than 20000:
                        if {oldurulenmob::%player%} is greater than or equal to 70:
                                execute console command "/manuaddp %player% RUTBE"
                                execute console command "/eco take %player% 20000"
                        else:
                                send "&c Öldürmeniz gereken mob sayısı 70 öldürülen mob sayısı: &a%{oldurulenmob::%player%}%"
                else:
                        send "&cParan yeterli değil:: Gerekli miktar: 20000" to player
command /oldurulenmob:
        trigger:
                send "&eToplam öldürdüğün mob sayısı: &a%{oldurulenmob::%player%}%" to player

RUTBE yazan yeri değiştirmeyi unutmayın.
/oldurulenmob yazınca kaç mob öldürdüğü yazar.
Muhtemelen işe yarayacaktır.

arkadaşlar bir rank skripti yapmak istiyorum sürümüm 1.16.4 bu rank skriptinde oyuncuların rütbe atlayabilmesi için ilk etapta 20000 parası ve 70 mob öldürmesi gerekiyor örnek bir skript yazabilir misiniz sadece bu ilk etap için çok önemli arkadaşlar lütfen 3 gündür uğraşıyorum...
RankUP3 eklentisi open source bir eklenti bir tanıdığa compile ettirebilirsiniz, en sağlıklısı bu şekil olacaktır veya 1.15 ve altı bir sürümdeyseniz bedava olanını kullanabilirsiniz.

Kod:
variables:
    if attacker is a player:
command /rutbeatla:
        trigger:
                        else:
                                send "&c Öldürmeniz gereken mob sayısı 70 öldürülen mob sayısı: &a%{oldurulenmob::%player%}%"
                else:
command /oldurulenmob:
        trigger:

Çok teşekkür ederim yanıtınız için ancak placeholderapide kaç mob öldürdüğümüzü gösteren bir şey var %statistic_mob_kill% diye bunu direkt olarak yazsak
if %statistic_mob_kill% is greater than or equal to 70: şeklinde çalışmaz mı acaba ?

RankUP3 eklentisi open source bir eklenti bir tanıdığa compile ettirebilirsiniz, en sağlıklısı bu şekil olacaktır veya 1.15 ve altı bir sürümdeyseniz bedava olanını kullanabilirsiniz.
bu eklenti malesef ücretli ya Aslında skript içinde placeholderapi kullanabilsem çok iyi olacak ama işte neden bilmiyorum çalışmıyor

ço
Kod:
variables:
    if attacker is a player:
command /rutbeatla:
        trigger:
                        else:
                else:
command /oldurulenmob:
        trigger:

çok teşekkür ederim bu çalıştı bunu kullanıcam ama siz bu kadar iyi skript kullanmayı nasıl biliyosunuz anlamadım ben epey baktım güzel bi kaynak yok

Çok teşekkür ederim yanıtınız için ancak placeholderapide kaç mob öldürdüğümüzü gösteren bir şey var %statistic_mob_kill% diye bunu direkt olarak yazsak
if %statistic_mob_kill% is greater than or equal to 70: şeklinde çalışmaz mı acaba ?
papi'nin kullanımını hiç skriptlerde denemedim ancak bildiğim kadarıyla direkt olarak skript verisi çekilebiliyor onun kullanılması daha mantıklı olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl