command /oduncuol:
aliases: oduncuol1
trigger:
if player's group is "default":
if player's balance is bigger than or equal to 1000:
execute console command "eco take %player% 1000"
send "{@p} &aBaşarıyla &6Oduncu &aOldun" to player
execute console command "lp user %player% parent set oduncu"
send "{@p} &b%player% &aAdlı Oyuncu &6Oduncu &aoldu!" to players
else:
send "{@p} &cParan yeterli değil :("
yanıtınız için teşekkür ederim. Ancak bunun yanında bir de mesela rütbe atlamak için 20 tane zombi öldürmelisin gibi bir şey ayarlayabilir miyiz bunun için bir plugin var mı öldürdüğümüz canlı sayısını tutacak felan ?Rankları oluşturduktan sonra, bu skripti kendinize göre düzenleyip yapabilirsiniz.
Daha sonra DeluxeMenus ile bir menü oluşturup oradan satın almayı yapabilirsiniz.
Kod:command /oduncuol: aliases: oduncuol1 trigger: if player's group is "default": if player's balance is bigger than or equal to 1000: execute console command "eco take %player% 1000" send "{@p} &aBaşarıyla &6Oduncu &aOldun" to player execute console command "lp user %player% parent set oduncu" send "{@p} &b%player% &aAdlı Oyuncu &6Oduncu &aoldu!" to players else: send "{@p} &cParan yeterli değil :("
Bu eklenti işinizi görecektir.yanıtınız için teşekkür ederim. Ancak bunun yanında bir de mesela rütbe atlamak için 20 tane zombi öldürmelisin gibi bir şey ayarlayabilir miyiz bunun için bir plugin var mı öldürdüğümüz canlı sayısını tutacak felan ?
Bu eklenti bildiğim kadarı ile sadece renk değiştirmeye prefix eklemeye felan yarıyordu emin misiniz ?Bu eklenti işinizi görecektir.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
1.16 için yok gibi en fazla 1.15 budapluginini kullanabilirsiniz.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
1.16.4 için var mı bilmiyorum fakat 1.16 için1.16 için yok gibi en fazla 1.15 buda
Çok detaylı bir eklenti çoğu şey yapılabilir.Bu eklenti bildiğim kadarı ile sadece renk değiştirmeye prefix eklemeye felan yarıyordu emin misiniz ?
Asaf#0007
üstte yazdığınız skripti kullanıcağım gibi o işimi görür sanırım çünkü farklı ve ücretsiz bi rank plugini bulamadım skript kullanmamın herhangi bir kötü şeyi olur mu ?Çok detaylı bir eklenti çoğu şey yapılabilir.
EDİT: Daha önce kullanmadım fakat bilgili bir tanıdığım bunu önermişti bana. İndirip inceleyebilirsin, olması gerek.
sonerinbow
Asaf#0007
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
sonerinbow
Update kısmına bakmadan sürüm kısmına bakıp attım görememişim.Ekli dosyayı görüntüle 177412
Güncelleme almayan bir eklenti sorun çıktığı takdirde irtibat kurulamaz yorumlarda zaten 2 adet biri kötü biri iyi pek iç açıcı değil kısaca.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!