Ramazan Bayramı Şenlensin, Harçlıklar Toplansın !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan LySoon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 4.700
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LySoon

Level Designer
Elmaslar
987
Minecraft
KamiSensei

Discord:

ImKami#9999

yeni_logo.png
Merhaba MC-TR Üyeleri,
Merhaba MC-TR üyeleri. Bildiğiniz üzere yarın bayram, herkes harçlıklarını toplıyacak, gezecek ve aile ziyaretine gidecek.
Halihazırda aktif olan "Skyblock" etkinliğine bayram sebebiyle katılamıyacak olan üyelerimizinde MC-TR harçlığı Premium üyelik olsun istedik ve sizlere birde bayram etkinliği yapalım dedik.

Katılmak için gerekenler :

• Her bireyin forum hesabı ve discord hesabı olmalı.
  • Bireylerin MC-TR
    Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
    sunucusunda bulunması gerekmektedir.
  • Forumda en az 10 mesaj göndermiş olmalısınız.

Etkinliğe Katılmak İçin Yapmanız Gerekenler:
Katıl yazısına tıklayıp

Bayram-etkinlik kanalına
Etkinliğe katılıyorum, yazıp forum kullanıcı adınızı belirtmelisiniz.

Örnek :
Etklinliğe katılıyorum, forum kullanıcı adım : LySoon

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

indir (7).png

Etkinlik Süresi:

• Etkinlik 18.06.2018 tarihinde sona erecektir.
Etkinlik Ödülleri:
  • Etkinliğe katılan üyelerimize 3 gün Premium üyelik verilecektir.

Not : Halihazırda premium üyeliği bulunan üyelerimizin kalan sürelerine eklenecektir.
Not: Skyblock etkinliğine katılanlarda katılabilir.

Güzel bir etkinlik :)

Nice event :)

Bence dc den katılma zorunlu olmamalı. Dc si olmayanlar veya kullanmak istemeyenler olabilir. Bence buna zorlamamalısınız.

• Elmas
Tepkiler: Hai
Bence dc den katılma zorunlu olmamalı. Dc si olmayanlar veya kullanmak istemeyenler olabilir. Bence buna zorlamamalısınız.
Etkinliğe katılma zorunluluğu yok, isteyen katılır isteyen katılmaz. Katılmak isteyende er yada geç bir çözümünü bulur. ;)

Etkinliğe katılma zorunluluğu yok, isteyen katılır isteyen katılmaz. Katılmak isteyende er yada geç bir çözümünü bulur. ;)
Bir şey için bir zorunluluk olmak zorunda değil dostum mctr discorduna pre almak için girmem. Ben zaten etkinliğe katılma zorunluluğu var demedim. Neyse konu uzamasın. Sırf bu yüzden mctr discorduna girmeyeceğim.

Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz kesinlikle gerek yok !
BAYRAMINIZ MUBAREK LSUN İNŞALLAH BU BAYRAMDA 999999999TL TOPLARISINIZ !
iyi bayramlar...

Bir şey için bir zorunluluk olmak zorunda değil dostum mctr discorduna pre almak için girmem. Ben zaten etkinliğe katılma zorunluluğu var demedim. Neyse konu uzamasın. Sırf bu yüzden mctr discorduna girmeyeceğim.
Merhabalar Etkinliğe Katılıp Katılmamanız Bizi İlgilendirmeyebilir Ama Discorda Girip Mik Basmadan Yazabilirsiniz Başarılar...

BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN. İYİ BAYRAMLAR.

Öneriniz için teşekkürler. Katılmaniz için herhangi bir zorunluluğunuz bulunmamakta.

Başarılı bir etkinlik. ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl