Çözüldü RAM Dağılımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Wausy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.357
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ayrıca boşta 6GB ram olduğundan emin olmak için task manager (görev yöneticisi) açıp ss atar mısınız

bilmem vds 8gb 1gb da çakma lobi ve bungeecord a ayrıcam
Dalgamı geçiyorsun sunucular arasında geçiş o kadar yavaş olcaktır ki herkez bu hatayı yapıyo bungee 1 gb vermek ne dir ki
bi de çakmalobi var :(

Dalgamı geçiyorsun sunucular arasında geçiş o kadar yavaş olcaktır ki herkez bu hatayı yapıyo bungee 1 gb vermek ne dir ki
bi de çakmalobi var :(
Bungee sunucu için 8gb ram kesinlikle yeterli değil, oyuncu kitlesi maximum 10 olacak sanıım fakat ısrarla açıyorlar

@Wausy VDS'den Task Manager açıp ram kullanım kısmının ekran görüntüsünü atar mısın? Lightshot ile kolay ekran görüntüsü alabilirsin

@Wausy VDS'den Task Manager açıp ram kullanım kısmının ekran görüntüsünü atar mısın? Lightshot ile kolay ekran görüntüsü alabilirsin
1582134357817.png

Bungee sunucu için 8gb ram kesinlikle yeterli değil, oyuncu kitlesi maximum 10 olacak sanıım fakat ısrarla açıyorlar
10 oyuncumu 5 fln sanırım sunucu arasında geçiş yaşarken ne kadar oyuncu kayıp etcek onu görcam ben

Sizin tavsiyeniz nedir ? 16 gb mi toplam 4 gb bungee 1 gb çakma lobi veririm ben olsam bot koruması felan iyi optimize edilmiş ya da 2 gb veririm 10 gb de serverin biri ve lobi için ayırım ya da oto bütün sunucular kendi ihtiyacı olcagı kadar kullanmasını yaparım

10 oyuncumu 5 fln sanırım sunucu arasında geçiş yaşarken ne kadar oyuncu kayıp etcek onu görcam ben

Sizin tavsiyeniz nedir ? 16 gb mi toplam 4 gb bungee 1 gb çakma lobi veririm ben olsam bot koruması felan iyi optimize edilmiş ya da 2 gb veririm 10 gb de serverin biri ve lobi için ayırım ya da oto bütün sunucular kendi ihtiyacı olcagı kadar kullanmasını yaparım
Bungee 3gb çakmalobi 1gb makine kendisine 3gb gerisi oyunlara

3gb nereye kullanıyor aga bişey yokkki
Cidimisin aktarmayı bungeecord nasıl yapsın çok lag yaşanır onu da geçtim ddos yerken de bunu söylersin :(
bungeecord önemli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl