S
Silinen üye 116132
Ziyaretçi
☆ Can#8830
Dalgamı geçiyorsun sunucular arasında geçiş o kadar yavaş olcaktır ki herkez bu hatayı yapıyo bungee 1 gb vermek ne dir kibilmem vds 8gb 1gb da çakma lobi ve bungeecord a ayrıcam
Bungee sunucu için 8gb ram kesinlikle yeterli değil, oyuncu kitlesi maximum 10 olacak sanıım fakat ısrarla açıyorlarDalgamı geçiyorsun sunucular arasında geçiş o kadar yavaş olcaktır ki herkez bu hatayı yapıyo bungee 1 gb vermek ne dir ki
bi de çakmalobi var :(
Royal Craft
' ☨ troxeL#5659
@Wausy VDS'den Task Manager açıp ram kullanım kısmının ekran görüntüsünü atar mısın? Lightshot ile kolay ekran görüntüsü alabilirsin
Sizin 7GB raminiz varken ve 3GBsi kullanılırken maximum 3.5GB ram verebilirsiniz.
☆ Can#8830
10 oyuncumu 5 fln sanırım sunucu arasında geçiş yaşarken ne kadar oyuncu kayıp etcek onu görcam benBungee sunucu için 8gb ram kesinlikle yeterli değil, oyuncu kitlesi maximum 10 olacak sanıım fakat ısrarla açıyorlar
☆ Can#8830
Bungee 3gb çakmalobi 1gb makine kendisine 3gb gerisi oyunlara10 oyuncumu 5 fln sanırım sunucu arasında geçiş yaşarken ne kadar oyuncu kayıp etcek onu görcam ben
Sizin tavsiyeniz nedir ? 16 gb mi toplam 4 gb bungee 1 gb çakma lobi veririm ben olsam bot koruması felan iyi optimize edilmiş ya da 2 gb veririm 10 gb de serverin biri ve lobi için ayırım ya da oto bütün sunucular kendi ihtiyacı olcagı kadar kullanmasını yaparım
☆ Can#8830
Cidimisin aktarmayı bungeecord nasıl yapsın çok lag yaşanır onu da geçtim ddos yerken de bunu söylersin :(3gb nereye kullanıyor aga bişey yokkki
Royal Craft
Bak burda ortalama 3gb kullanıyorsun max arkadaşın dediği gibi 3-3.5gb verebilrisiniz 4gb verirseniz donma takılmalar olur aynı makineye birden fazla sunucu açmayınız 2 çekirdek zaten dandik bir makine elinizdeki
' ☨ troxeL#5659
Ekli dosyayı görüntüle 107128
bu kısmı diyor
Ramin %41i kullanılıyor gözüküyor bellek kısmı ram i gösterir.3gb nereye kullanıyor aga bişey yokkki
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!