Rabisu | Makinemi sildi !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar anlamıyorsunuz galiba birkere almışım ben yapabileceğim birşey yok.
Şimdi nasıl şikayet edebilirim Dava açabilirim SS'ler mevcut.

8b1c8e5b1de16604148b9d923389cf85.png

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Another çif**ik bank scene :?

Arkadaşlar çoğunuz boş yapmış. Batihosttan al fln nedir ya? Adamın sorduğu soru şikayet edebilir miyim? Sizin cevaplarınız batihosttan alsana fln.
Kardeşim şikayet etmek istiyorsan öncelikle söylemeliyim ki çok uğraşırsın karşılığında alcağın paradan daha fazla harcarsın gibi düşünüyorum.
Tavsiyem uğraşmaman.(Alkan Bilişim tarafından dolandırıldım ama uğraşmadım ve bu arada benimde rabisuda 100-200 arası bakiyem vardı.)
Ama genede şikayet etcem diyorsan öncelikle burda firma hakkında açtığın konu sakıncalı. Bir avukata danışıp onun yönlendirmeleriyle şikayetçi olabilirsin. Bu işin en iyisini avukatlar bilir.

Son düzenleme:
Size @AnkSOFT öneririm tps değerleri 20,0 destekleri muhteşem ben kefilim dava acılabilecek mi diye sorarsanız acılır ama her türlü haksız cıkarsınız para herşeyi bozuyor benimde başıma geldi makinem sürekli ddos yeniyordu cevap vermediler vrselerde ilgilenmediler ve sonuc GG

Merhabalar, 09.11.2018 saat 23:30'da makinem silindi ve panelden açamadım.
Rabisu ile iletişme geçtim telefonları açmıyorlar, Email'e cevap vermiyorlar + Siteleri bozulmuştu
10.11.2018 tarihinde sabah 13:30'da iletişim kurdum ve Veritabanı silindiğini VDS yedekleri gittiğini söylediler
ve 4 aylık bir kayıtımız gitti bunun üzerine tüm SS ve ödeme kayıtlarımız mevcuttur. Devletin bize sağladığı haklardan yararlanıp Dava açabilirmiyiz ?

Şikayetçi olduğum Hosting : @Rabisu
Öncelikle avukat'a gidip olayı ve durumu anlatıyorsun O sana gerekli yerlere nasıl başvurucağını anlatıyor zaten kendisi senin adına gerekli davayı açıyor Rabisu'nun yaptığı bilişim suçlarına giriyor. Mahkemeye çıkarsınız ve ne kadar paran veya bakiyen varsa ya sana geri verirler mahkeme aracılığıyla veya Tazminat davası olarak mislisini alabilirsin. Ayrıca her yazılan yoruma inanma saçma sapan yorumlarla dolu.

Parana yazık git batihost dan alsaydın ve 1 aylık bedava site veriyorlar rabisu ya ticket at 1 hafta sonra cevap verirler
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

bence hiç uğraşmıyor adamlar zaten bir tane ticket i 1 hafta sonra cevap yazıyorlar oda adam gibi bi cevap olsa keşke yada o ticket i siliyorlar ve DeluxeNode ne kötü kötü siteler tavsiye ediyorsun adamların parasına yazık
2 haftadır DeluxeNode'da ticketim açık ve her gün sürekli destek ekibiyle iletişim halindeyiz. Gayette yardım etmeye çalışıyorlar. İngilizce gramerin anlaşılamayacak kadar kötüyse cevap vermeyebilirler ama.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl