EMEKTAR
:/ Eskiden vardı yaPaylaşılacağını pek sanmıyorum. Forum'dan istediğiniz skript'i aratarak bulabilirsiniz.
EMEKTAR
Merhaba ben de böyle işlere meraklıyım acaba plugin paketi nasıl yapılır bana bunu öğretebilir misiniz?Bu kadar hazıra konmayın. Ben kendi plugin paketimi yapıyorum. Her plugini baştan yükleyip kendim türkçeleştirdim. (Essentials dahil) Gerçekten 10 numara paket oldu.
Kimse senin paketini merak etmiyor kardesim :D adam yardım istiyor. XNzaa mi ne pvp paketleri fena değil onu kurabilirsin takıldığın yerde de bana gelebilirsinBu kadar hazıra konmayın. Ben kendi plugin paketimi yapıyorum. Her plugini baştan yükleyip kendim türkçeleştirdim. (Essentials dahil) Gerçekten 10 numara paket oldu.
Teşşekür ederim bu arada Faction Paketiniz süperdi kullandımKimse senin paketini merak etmiyor kardesim :D adam yardım istiyor. XNzaa mi ne pvp paketleri fena değil onu kurabilirsin takıldığın yerde de bana gelebilirsin
EMEKTAR
Hazıra konmasın amacıyla söyledim.Kimse senin paketini merak etmiyor kardesim :D adam yardım istiyor. XNzaa mi ne pvp paketleri fena değil onu kurabilirsin takıldığın yerde de bana gelebilirsin
Güle güle kullan kardeşim :D sıkıntın olursa bana gelebilirsinTeşşekür ederim bu arada Faction Paketiniz süperdi kullandım
EMEKTAR
Anlatmakla olmuyor benim düşünceme göre. Plugini indirip deneme yapman gerek.Merhaba ben de böyle işlere meraklıyım acaba plugin paketi nasıl yapılır bana bunu öğretebilir misiniz?
Doğru diyorsun fakat adam bu işlere kafa yormuş ve kendi paketini yapmak istemiyor istese böyle bir konu açılmaz zatenHazıra konmasın amacıyla söyledim.
EMEKTAR
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!