Çözüldü PvP Skript

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TTemuz

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
5
Merhaba PVP Skript paketi paylaşan varmı sağlam olsun . Yardımcı olan varmı İyi Forumlar

Paylaşılacağını pek sanmıyorum. Forum'dan istediğiniz skript'i aratarak bulabilirsiniz.

Bu kadar hazıra konmayın. Ben kendi plugin paketimi yapıyorum. Her plugini baştan yükleyip kendim türkçeleştirdim. (Essentials dahil) Gerçekten 10 numara paket oldu.

Bu kadar hazıra konmayın. Ben kendi plugin paketimi yapıyorum. Her plugini baştan yükleyip kendim türkçeleştirdim. (Essentials dahil) Gerçekten 10 numara paket oldu.
Merhaba ben de böyle işlere meraklıyım acaba plugin paketi nasıl yapılır bana bunu öğretebilir misiniz?

Kimse senin paketini merak etmiyor kardesim :D adam yardım istiyor. XNzaa mi ne pvp paketleri fena değil onu kurabilirsin takıldığın yerde de bana gelebilirsin

Kimse senin paketini merak etmiyor kardesim :D adam yardım istiyor. XNzaa mi ne pvp paketleri fena değil onu kurabilirsin takıldığın yerde de bana gelebilirsin
Teşşekür ederim bu arada Faction Paketiniz süperdi kullandım

Hazıra konmasın amacıyla söyledim.

Konuyu açan kişiye tavsiye verdim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl