Çözüldü Pvp korumasını sildim ama hala pvp koruması var serverimde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CrstyaL

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
1
Serverimde combatlog yüklüydü onu sildim serveri yeniden başlattım ve bir oyuncuya vurup yere item atmaya çalışınca pvpdeyken itemi yere atmazsınız diyor bu uyarıyı verdirten plugin hangisi kapatmak istiyorum. serverim 1.8 sürümünde skriptlerime baktım orada herhangi hile koruması pluginlerde bir yerlerde kesin

Combatlog dosyasını ve combatlog.jar pluginini sildiğinize eminmisiniz dosyayı silip jar'ı silmezseniz yeniden yüklenir.

Combatlog dosyasını ve combatlog.jar pluginini sildiğinize eminmisiniz dosyayı silip jar'ı silmezseniz yeniden yüklenir.
Sildim ikisinide zaten combat log da farklı bir yazı çıkıyordu şimdi farklı bir yazı çıkıyor yani başka bir plugin daha etkiliyor sanırım essentials veya claim pluginleri gibi şeylerin yanında gelen extra yazılımlar falan mı acaba

Ekran Alıntısı.PNG

Moderatör tarafından düzenlendi:
Skriptlerini atar mısın.

Sorun claim pluginindeymiş sorunu çözdüm teşekkür ederim yardım eden arkadaşlara
GriefPrevention plugininde config dosyasında
AllowCombatItemDrop: false
yazıyor false yi true yapınca yere item atmayı açıyor ve sorun çözüldü.
Konuyu kitleyebilirsin admin

GriefPrevention ile alakalı olması lazım

combatlog sil yükle

savaş esnasında yere item atamazsın yazan kısmı skriptin veya kullandığın pluginin içinden kapatabilirdin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl