ahmetsukru
Örümcek Hoşt!
- Elmaslar
- 213
- Minecraft
- pozithief
Discord:
yok
yok
yok
Eyvallah kardeşim, yeni sayılırız üçüncü videomuz, teşekkürler... :D
Cidden küçük bir kanal olmanıza rağmen çok emek var. Gerçekten daha çok aboneyi hak ediyorsunuz. Videonuzu beğendim :D
Minezoid#4994
yok
Kanal profili ve bannerini değiştirmelisin daha profesyonel bir banner ve profille başarılı olacağına inanıyorum.
Yılan Şakasının Thumbnaili fena değilde bu attığın videonunki biraz fazla kalabalık olmuş
Başta koyduğun video teaseri niteliğindeki kısmı çok uzun tutmuşsun 15-30 saniye arası tutarsan izleyiciyi hem sıkmaz hem de akıcı bir video çıkar videolara başlarken açılış konuşması yapabilirsin
Kamera şakasıyla ilerliyeceksin durum bunu gösteriyor diğer kanalları takip edip örnek alabilirsin WhyShy, Ali Muhsin Atam, The Boss, The Post gibi isimler bu işlerde çok başarılı insanlar Başarılar umarım gelişirsiniz.
Eyvallah kardeşim, teşekkür ederim bildirim geldi evet :)Videonuzu beğendim, kanalınıza abone oldum bildirimlerinizi açtım, "İlkay Baki Bayram kişi size abone oldu" diye bildirim gelirse o benim. :)
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!