Paylaşım Pubg Kaskıyla Sahilde Dolaşmak ve İnsanları Trollemek (Desteklerinizi bekliyorum)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ahmetsukru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 776
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ahmetsukru

Örümcek Hoşt!
Elmaslar
213
Minecraft
pozithief

Discord:

yok

Cidden küçük bir kanal olmanıza rağmen çok emek var. Gerçekten daha çok aboneyi hak ediyorsunuz. Videonuzu beğendim :D

Kanal profili ve bannerini değiştirmelisin daha profesyonel bir banner ve profille başarılı olacağına inanıyorum.
Yılan Şakasının Thumbnaili fena değilde bu attığın videonunki biraz fazla kalabalık olmuş
Başta koyduğun video teaseri niteliğindeki kısmı çok uzun tutmuşsun 15-30 saniye arası tutarsan izleyiciyi hem sıkmaz hem de akıcı bir video çıkar videolara başlarken açılış konuşması yapabilirsin

Kamera şakasıyla ilerliyeceksin durum bunu gösteriyor diğer kanalları takip edip örnek alabilirsin WhyShy, Ali Muhsin Atam, The Boss, The Post gibi isimler bu işlerde çok başarılı insanlar Başarılar umarım gelişirsiniz.

Videonuzu beğendim, kanalınıza abone oldum bildirimlerinizi açtım, "İlkay Baki Bayram kişi size abone oldu" diye bildirim gelirse o benim. :)

Kanal profili ve bannerini değiştirmelisin daha profesyonel bir banner ve profille başarılı olacağına inanıyorum.
Yılan Şakasının Thumbnaili fena değilde bu attığın videonunki biraz fazla kalabalık olmuş
Başta koyduğun video teaseri niteliğindeki kısmı çok uzun tutmuşsun 15-30 saniye arası tutarsan izleyiciyi hem sıkmaz hem de akıcı bir video çıkar videolara başlarken açılış konuşması yapabilirsin

Kamera şakasıyla ilerliyeceksin durum bunu gösteriyor diğer kanalları takip edip örnek alabilirsin WhyShy, Ali Muhsin Atam, The Boss, The Post gibi isimler bu işlerde çok başarılı insanlar Başarılar umarım gelişirsiniz.

Dediklerini takip ediyorum kardeşim, söylediklerinide dikkate alacağım diğer videolarda çok teşekkür ettim....
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Videonuzu beğendim, kanalınıza abone oldum bildirimlerinizi açtım, "İlkay Baki Bayram kişi size abone oldu" diye bildirim gelirse o benim. :)
Eyvallah kardeşim, teşekkür ederim bildirim geldi evet :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl