Proxima Network Survival Açıldı ! / Düşük Ping Güçlü Makine Gelişmiş Sistemler / Süreli Claim Sistemi - Meslek Sistemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yetkili kadromuz tecrübeli evet ayrıca bir daha böyle bir durum yaşanmayacağından emin olabilirsiniz. Ciddi bir dille uyardım kendisini.
discord adresinizden bende ban yedim, discord nickiniz nedir?

Ekli dosyayı görüntüle 208015TECRÜBELİ YETKİLİ KADROSU GERÇEKTEN BAŞARILI :D HEM HAKARET YEDİM HEM BAN :D
Hocam açıkcası çift taraflı bir hata görüyorum ne sadece yetkili kadrosunu suçlayabiliriz nede sizin mağdur olduğunuzu söyleyebiliriz. Benim bu ekte gördüğüm şey sunucunun kurucusu olan Sadri'ye sohbetin başında bir kışkırtma söz konusu. Anladığım kadarıyla yakını da sayılmazsınız buraya böyle bir yorum attığınızı varsayarsam. Samimiyetiniz sorgulanacak bir seviyedeyken bu şekil üslup ile konuşmanız sizin tarafınızdan bir yanlış fakat gelgelelim sunucunun admini olan Ozanında bu tutumu her ne olursa olsun çok yanlış. Özelden vesaire yapılan bu tutumu es geçiyorum, bu sunucunun public chatinde sunucu sahibi olan birine bu tutumu sergilemek hem sunucu için zararlı hem yönetim için zararlı. Ne yönetim ekibinin böyle bir tutum yapması lazım nede sizin bu şekilde bir tutum ile konuşmanız. Samimi olsanız bile yanlıştır kanımca sohbette geçen bu konuşma.

Ek olarak sunucu güzele benziyor başarılarınız devamını dilerim.

1. olarak konu tasarımı olmamış.
2. olarak sistemler aşırı klasik hiç bir yenilik yok.
3.olarak yetkili kadrosunuz tecrübesiz.

İnsanlar niye sizi tercih etsinki?

1. olarak konu tasarımı olmamış.
2. olarak sistemler aşırı klasik hiç bir yenilik yok.
3.olarak yetkili kadrosunuz tecrübesiz.

İnsanlar niye sizi tercih etsinki?
1 . Konu tasarımı gözümüze hoş geldiği için yaptırdık

2. Sunucuda keşfedilmesi gereken bir sürü eklenti var
3. Yetkili kadromuz henüz kurulmadı gelecek talepleri bekliyoruz.
İnsanlar bizi onlara olan ilgimizden alakamızdan dolayı tercih etmelerini bekliyoruz.

Yorumunuz için teşekkür ederiz.

Başarılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl