Sadri#6033
Değerli yorumun için teşekkür eder sizleride sunucumuzda görmek isteriz.Reklam tasarımı biraz sade kalmış OPSky olarakta ekstra bir eklenti göremedim ne yazık ki yeni şeylerin getirilmesi dileğiyle.!
memgunes
Sunucuya Katılım Sağladım, İlgimi çeken sadece OpSky Kadar Kolay kasılınmıyor.Değerli yorumun için teşekkür eder sizleride sunucumuzda görmek isteriz.
Fark yaratmanız. Bir oyuncu gözüyle bakıyorum ne konunuz ne de içeriğiniz dikkat çekici değil ve ne pvp atan ne farm ne de build yapan bir oyuncunun oynaması için sebep yaratacak cinsten değil.tavsiyeleriniz nedir hocam ?
Sadri#6033
Aslında var fakat konu tasarımı yaptıracağız ve daha kaliteli bir konu ile döneceğizFark yaratmanız. Bir oyuncu gözüyle bakıyorum ne konunuz ne de içeriğiniz dikkat çekici değil ve ne pvp atan ne farm ne de build yapan bir oyuncunun oynaması için sebep yaratacak cinsten değil.
Konu tasarımı düşük kalmış fakat olay sadece o değil. Opskyblock sunucuları piyasayada pek fazla idare edemiyor çünkü ne kadar sistem eklersen ekle bi yerden sonra sadece afk bırakmaya dayalı oluyor.Aslında var fakat konu tasarımı yaptıracağız ve daha kaliteli bir konu ile döneceğiz
Sadri#6033
Konu tasarımı güncellendi hocam. Evet dediğinize katılıyorum op skyblockların çoğu benzer zatenKonu tasarımı düşük kalmış fakat olay sadece o değil. Opskyblock sunucuları piyasayada pek fazla idare edemiyor çünkü ne kadar sistem eklersen ekle bi yerden sonra sadece afk bırakmaya dayalı oluyor.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!