Profesyonel Eklenti Geliştiricisi – 8 Yıllık Deneyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

wtfrankjs

Viayx Empire
Premium
Elmaslar
36
Minecraft
wtfrankjs

Discord:

wtfrankjs

2016 yılından bu yana Java ve Skript dillerini kullanarak Minecraft sunucuları için eklentiler geliştiriyorum. Sadece temel eklentilerle sınırlı kalmayıp, sunucu sahiplerinin ihtiyaçlarına uygun özelleştirilmiş ve yüksek performanslı çözümler üretmeye odaklanıyorum.

Teknik Yetkinliklerim:

• Java ve Skript ile güçlü, optimize ve ölçeklenebilir sistemler geliştirme
  • API entegrasyonu, harici sistemlerle veri akışı ve otomasyon süreçleri
  • Performans optimizasyonu ve hata ayıklama
  • Oyun içi mekanikler, özel event sistemleri ve kullanıcı dostu komutlar tasarlama
Neden Ben?

• Sunucuların ihtiyacına yönelik özelleştirilmiş çözümler sunuyorum.
  • Sadece çalışan değil, optimize ve uzun vadeli projeler geliştiriyorum.
  • Yüksek performanslı, hafif ama etkili eklentiler oluşturuyorum.
Bana Ait?

Eğer sunucunuz için güçlü ve yenilikçi sistemlere ihtiyaç duyuyorsanız, yorum bırakabilirsiniz.

Teşekkürler!

Son düzenleme:
Merhaba Tanıtıma LinkedIn ve github bağlantılarını eklerseniz insanlar topluca projelerinize ulaşabilir ve sizinle daha kolay iletşime geçebilir.

Merhaba Tanıtıma LinkedIn ve github bağlantılarını eklerseniz insanlar topluca projelerinize ulaşabilir ve sizinle daha kolay iletşime geçebilir.
Çoğu Minecraft sunucu sahibinin LinkedIn kullanmadığını göz önünde bulundurmak lazım. GitHub kesinlikle gerek

işi bilen kullanır :)
Yazılım mühendisliği okuyorum ve Linkedln kullanıyorum fakat Türkiyede Minecraft yazılım geliştirme konusunda bu Sayfanın çok gerekli olduğunu düşünmüyorum.

Github sayfamı düzenliyorum yarın konuya ekleyeceğim.

İyi forumlar.

Yazılım mühendisliği okuyorum ve Linkedln kullanıyorum fakat Türkiyede Minecraft yazılım geliştirme konusunda bu Sayfanın çok gerekli olduğunu düşünmüyorum.

Github sayfamı düzenliyorum yarın konuya ekleyeceğim.

İyi forumlar.
Merhaba Büyük çaplı sunucular çoğunluk ile Linkedln e bakmaktalar.
Linkedln Ekleyin dememin sebebi ise su cümlenizdir:

""
Özellikle oturmuş bir oyuncu kitlesine sahip, uzun vadeli iş birliği yapabileceğim sunucularla çalışmayı tercih ediyorum. Eğer sunucunuz için güçlü ve yenilikçi sistemlere ihtiyaç duyuyorsanız, yorum bırakabilirsiniz.""

başarılar.

Merhaba Büyük çaplı sunucular çoğunluk ile Linkedln e bakmaktalar.
Linkedln Ekleyin dememin sebebi ise su cümlenizdir:

""
Özellikle oturmuş bir oyuncu kitlesine sahip, uzun vadeli iş birliği yapabileceğim sunucularla çalışmayı tercih ediyorum. Eğer sunucunuz için güçlü ve yenilikçi sistemlere ihtiyaç duyuyorsanız, yorum bırakabilirsiniz.""

başarılar.
Yorumunuz için teşekkürler, haklısınız fakat maalesef minecraft ile ilgili hiçbir çalışmamı Linkedin üzerinden paylaşmadım ve oradaki profilimi daha farklı alanlar üzerine geliştiriyorum, Github linkimin yeterli olacağını düşünüyorum ve yarın konuya ekleyeceğim.

Saygılar.

Emeklerinin karsiligini alman dilegiyle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl