Prison Plugin Paketi 1.8-1.12 A dan Z ye rütbeler - Türkiye de Nerdeyse Tek !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CeapLinCess

Bu sefer kolay olmayacak!
Elmaslar
27
Minecraft
CeapLinCess

Discord:

Kronosnw|CeapLinCess#6672

Merhaba değerli mc-tr kullanıcıları bricknw için yapmış olduğum prison server plugin paketimi bugün sizlerle paylaşıyorum çok fazla fotoğrafla ayrıntı yok ancak videoda detayları görebilirsiniz biz artık pakete geçelim

nar ayracı.png

Motd kısmı

motd.PNG

nar ayracı.png

Satıcı sistemi ıron goleme sag tıklandıgında elinizdeki kırıktaşları otomatik satıp size 500 dolar verir siz istediğiniz kadar arttırabilir ve ya itemi değiştirebilirsiniz skript dosyasının içinde bulunmaktadır
satici.PNG

nar ayracı.png

Area shop plugini sayesinde oyunculara mahzen satabileceksiniz

area.jpg

nar ayracı.png

Prison sunucu için uygun kitler yapılmıştır

kit.PNG

nar ayracı.png

Rütbeler a dan z ye kadar tamamen ayarlanmıştır ezrankslite pluginin içinden fiyatlarını , mesaj kısmını kendinize göre ayarlayabilirsiniz oyunculara görünen kısımları türkçeleştirilmiştir

rütbeler.PNG

nar ayracı.png

Warp menüsünde genel oyunculara gözüken kısım vardır her rütbe için oyuncular /warp a kendi rütbesi bölümünü yazmalıdır

warp.PNG

nar ayracı.png

Sohbet temizleme , küfür engelleme , reklam engellemek için de iyi bir plugin kullanılmıştır sohbet temizlemeden bir örnek

sıohbet.PNG

sohbet.PNG

nar ayracı.png

Ezblocks plugini sayesinde 100 adet blok kırdığınızda oyuncuya 64 adet tecrübe iksiri vermektedir oyunculara gözüken kısımlar türkçeleştirilmiştir kazmaların altında ise kazdığı bloklar yazmaktadır
blok.PNG

kazma.PNG

nar ayracı.png

plugin paketi dosyası

pluginler.PNG

nar ayracı.png

Bilgi :

Bu plugin paketimizde toplamda 65 adet dosya , 31 adet jar bulunmaktadır paketle ilgili daha fazla bilgi için video izleyip beğenmeyi unutmayın

nar ayracı.png

İndirme linki ve virüstotal :

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Yardımda bulunan bilişim :

indir.png

@KODZER

Ekli dosyalar

• sıohbet.PNG
    sıohbet.PNG
    5 KB · Görüntüleme: 344
Güzel olmuş fakat tüm pluginler türkçe değil galiba.

Güzel olmuş fakat tüm pluginler türkçe değil galiba.
Teşekkürler neredeyse tamamı türkçe diyebilirim rütbe atlama kısmındaki görünen rütbeler türkçe değil bir tek geri kalan neredeyse görünen tüm kısımlar türkçeleştirilmiş durumda​

Normal plugin paketi keske daha da cok sisteminiz olsaydı.

Normal plugin paketi keske daha da cok sisteminiz olsaydı.
Bu haftaki paylaşacagım plugin paketleri zaten şu şekilde tüm sunucuların kaldırabilmesi için sadeleştirilmiş halde zaten bakarsanız plugin sayısı en aza indirilmiş durumda bir sonraki hafta her plugin paketinin bir tık daha gelişmişini paylaşıcam bu pakette türkçeleştirmeler ile satıcı sistemini yaptım ilk amacım hiç değilse 2 gb lık sunucularda arkadaşlarıyla oynayna kişiler için bir yardımım olsun sonrakiler gelişmiş olucak elbette​

Bu haftaki paylaşacagım plugin paketleri zaten şu şekilde tüm sunucuların kaldırabilmesi için sadeleştirilmiş halde zaten bakarsanız plugin sayısı en aza indirilmiş durumda bir sonraki hafta her plugin paketinin bir tık daha gelişmişini paylaşıcam bu pakette türkçeleştirmeler ile satıcı sistemini yaptım ilk amacım hiç değilse 2 gb lık sunucularda arkadaşlarıyla oynayna kişiler için bir yardımım olsun sonrakiler gelişmiş olucak elbette​
Görelim bakalım ;)

Ellerine sağlık,güzel plugin paketi.

Faction paketi gelecek mi?

Güzel paket olmuş bu aralar durmadan değişik değişik oyun modların pluginleri, skriptleri çıkıyor bu beni sevinidiriyor.
Sonuçta artık hepimize ''Skyblock ve Faction'' tarzı paketler klasik geliyor.​

Merhaba değerli mc-tr kullanıcıları bricknw için yapmış olduğum prison server plugin paketimi bugün sizlerle paylaşıyorum çok fazla fotoğrafla ayrıntı yok ancak videoda detayları görebilirsiniz biz artık pakete geçelim

Ekli dosyayı görüntüle 36992

Motd kısmı

Ekli dosyayı görüntüle 37002
Ekli dosyayı görüntüle 36993
Satıcı sistemi ıron goleme sag tıklandıgında elinizdeki kırıktaşları otomatik satıp size 500 dolar verir siz istediğiniz kadar arttırabilir ve ya itemi değiştirebilirsiniz skript dosyasının içinde bulunmaktadır
Ekli dosyayı görüntüle 37003
Ekli dosyayı görüntüle 36994
Area shop plugini sayesinde oyunculara mahzen satabileceksiniz

Ekli dosyayı görüntüle 37005

Ekli dosyayı görüntüle 36995
Prison sunucu için uygun kitler yapılmıştır

Ekli dosyayı görüntüle 37006
Ekli dosyayı görüntüle 36996
Rütbeler a dan z ye kadar tamamen ayarlanmıştır ezrankslite pluginin içinden fiyatlarını , mesaj kısmını kendinize göre ayarlayabilirsiniz oyunculara görünen kısımları türkçeleştirilmiştir

Ekli dosyayı görüntüle 37007
Ekli dosyayı görüntüle 36997

Warp menüsünde genel oyunculara gözüken kısım vardır her rütbe için oyuncular /warp a kendi rütbesi bölümünü yazmalıdır

Ekli dosyayı görüntüle 37008

Ekli dosyayı görüntüle 36998
Sohbet temizleme , küfür engelleme , reklam engellemek için de iyi bir plugin kullanılmıştır sohbet temizlemeden bir örnek

Ekli dosyayı görüntüle 37009
Ekli dosyayı görüntüle 37011

Ekli dosyayı görüntüle 37013
Ezblocks plugini sayesinde 100 adet blok kırdığınızda oyuncuya 64 adet tecrübe iksiri vermektedir oyunculara gözüken kısımlar türkçeleştirilmiştir kazmaların altında ise kazdığı bloklar yazmaktadır
Ekli dosyayı görüntüle 37015
Ekli dosyayı görüntüle 37016
Ekli dosyayı görüntüle 36999
plugin paketi dosyası

Ekli dosyayı görüntüle 37012

Ekli dosyayı görüntüle 37000
Bilgi :

Bu plugin paketimizde toplamda 65 adet dosya , 31 adet jar bulunmaktadır paketle ilgili daha fazla bilgi için video izleyip beğenmeyi unutmayın

Ekli dosyayı görüntüle 37001

İndirme linki ve virüstotal :

Yardımda bulunan bilişim :

Ekli dosyayı görüntüle 37018
@KODZER

Normal bir paket, herkesin yapabileceği bir şey paylaştığınız için teşekkür ederiz.

Faction paketi gelecek mi?
Evet 1 2 sonraki videoda o da gelicek​

Güzel paket olmuş bu aralar durmadan değişik değişik oyun modların pluginleri, skriptleri çıkıyor bu beni sevinidiriyor.
Sonuçta artık hepimize ''Skyblock ve Faction'' tarzı paketler klasik geliyor.​
Aklımda rpg v.b paketler de paylaşmak var teşekkürler yorum için​
Normal bir paket, herkesin yapabileceği bir şey paylaştığınız için teşekkür ederiz.
Tabiki de herkes yapabilir ancak kimse yapmadığı için ben yapayım dedim paylaştım geliştirilmiş halini de ilerleyen zamanlarda paylaşırım :)​

Merhabalar, açıkçası uzun zamandır benimde Prison eklenti paketi yapıp, paylaşma fikrim var lakin bazı işlerden dolayı gerçekleştiremedim. Paketiniz sade ve bir o kadarda güzel olmuş. Acaba discord kullanıyor musunuz?, kullanıyorsanız ID'ınızı verebilir misiniz?

Merhabalar, açıkçası uzun zamandır benimde Prison eklenti paketi yapıp, paylaşma fikrim var lakin bazı işlerden dolayı gerçekleştiremedim. Paketiniz sade ve bir o kadarda güzel olmuş. Acaba discord kullanıyor musunuz?, kullanıyorsanız ID'ınızı verebilir misiniz?
Güzel yorumunuzdan dolayı teşekkür ediyorum dc adresim : CeapLinCess#6672

Discord ID'ınızın yanlış olma ihtimali var mı ekleyemiyorum da? Siz beni ekleyebilir misini? Woodie#2280

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl