Primitive Troll Server | Reklamcılara Ve Dolandırıcılara Savaş Açıyoruz! Amaç eğlenmek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

| BeyazPolis |

Yaratık Tuzağı: Çalışıyor
Elmaslar
534
Minecraft
BeyazPolis

Discord:

BeyazPolis#1044

Selamlar direk konuya giricem. Bu gün bir minecraft sunucusu reklamcısı ozelime mesaj attı. Birisinden mesaj bekliyoruz ve saçma sapan birisi tarafından mesaj gelince gaflete düştüm ve onu biraz trollemek istedim. Sunucusunda vip alıcağımı baya beğendimi falan filan. sonucunda yarım saat- 1 saat beklettim ve engelledim.

DİSCORD SUNUCUSUNUN KURULUŞ AMACI

Bu sunucu tamamen eğlence amaçlı kurulmuştur. İzahı olmayan şeylerin mizahı olur ilkesiyle yola çıkılmaktadır. Günümüzde Binlerce dolandırıcı ve Reklamcı İnternet ağını sarmaktadır. Dolandırıcıların Büyük kısmı bağırarak ben dolandırıcıyım diye gelip saçma sapan vaadlerde bulunup bizi kandırmaya çalıştığı için çoğu zaman güleriz ama insanlarla paylaşamayız. İşte bu sunucu bu yüzden var. Birisine mesaj yazıp yanıt beklerken aldığınız bildirim bir reklamcı bildirimi olduğunda çoğu zaman sinirleniriz ancak artık sadece zekamızı ve hayal gücümüzü kullanıp onlarla dalga geçeceğiz ve eğleneceğiz. Reklamcılara Ve Dolandırıcılara açtığımız savaş an itibariyle başlamıştır.

RÜTBE ATLAMAK

Ümit verip kandırdığınız her dolandırıcı başına rütbe atlarsınız.

Moderatör tarafından düzenlendi:
Eğlenceliye benziyor :D umarım kişi sayısı çoğalır

Dolandırıcıyı dolandırmak mı? En sevdiğim xd

A1'lere savaş açacağımız bir sunucu var mı?

Discord linkimiz hiyerarşi tarafından kaldırıldı, sorun yok ozelden ulaşıp link isteyebilirsiniz discordum;
BeyazPolis#1044

Sunucumuza bekleriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl