| BeyazPolis |
Yaratık Tuzağı: Çalışıyor
- Elmaslar
- 533
- Minecraft
- BeyazPolis
Discord:
BeyazPolis#1044
Selamlar direk konuya giricem. Bu gün bir minecraft sunucusu reklamcısı ozelime mesaj attı. Birisinden mesaj bekliyoruz ve saçma sapan birisi tarafından mesaj gelince gaflete düştüm ve onu biraz trollemek istedim. Sunucusunda vip alıcağımı baya beğendimi falan filan. sonucunda yarım saat- 1 saat beklettim ve engelledim.
DİSCORD SUNUCUSUNUN KURULUŞ AMACI
Bu sunucu tamamen eğlence amaçlı kurulmuştur. İzahı olmayan şeylerin mizahı olur ilkesiyle yola çıkılmaktadır. Günümüzde Binlerce dolandırıcı ve Reklamcı İnternet ağını sarmaktadır. Dolandırıcıların Büyük kısmı bağırarak ben dolandırıcıyım diye gelip saçma sapan vaadlerde bulunup bizi kandırmaya çalıştığı için çoğu zaman güleriz ama insanlarla paylaşamayız. İşte bu sunucu bu yüzden var. Birisine mesaj yazıp yanıt beklerken aldığınız bildirim bir reklamcı bildirimi olduğunda çoğu zaman sinirleniriz ancak artık sadece zekamızı ve hayal gücümüzü kullanıp onlarla dalga geçeceğiz ve eğleneceğiz. Reklamcılara Ve Dolandırıcılara açtığımız savaş an itibariyle başlamıştır.
RÜTBE ATLAMAK
Ümit verip kandırdığınız her dolandırıcı başına rütbe atlarsınız.
DİSCORD SUNUCUSUNUN KURULUŞ AMACI
Bu sunucu tamamen eğlence amaçlı kurulmuştur. İzahı olmayan şeylerin mizahı olur ilkesiyle yola çıkılmaktadır. Günümüzde Binlerce dolandırıcı ve Reklamcı İnternet ağını sarmaktadır. Dolandırıcıların Büyük kısmı bağırarak ben dolandırıcıyım diye gelip saçma sapan vaadlerde bulunup bizi kandırmaya çalıştığı için çoğu zaman güleriz ama insanlarla paylaşamayız. İşte bu sunucu bu yüzden var. Birisine mesaj yazıp yanıt beklerken aldığınız bildirim bir reklamcı bildirimi olduğunda çoğu zaman sinirleniriz ancak artık sadece zekamızı ve hayal gücümüzü kullanıp onlarla dalga geçeceğiz ve eğleneceğiz. Reklamcılara Ve Dolandırıcılara açtığımız savaş an itibariyle başlamıştır.
RÜTBE ATLAMAK
Ümit verip kandırdığınız her dolandırıcı başına rütbe atlarsınız.
Moderatör tarafından düzenlendi: