Bulundu Prefixler Düzgün Çalışmıyor ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SnowySushi

Üzgünüm, dengim değilsin.
Elmaslar
204

Discord:

SnowySushi#1869

KULLANDIĞIM PLUGİNLER

CHATMANAGER
LUCKPERMS
TAB
SORUNUM

Yeni server kurucağım için plugin paketi ayarlıyorum ancak sohbette ve tabda prefixlerim düzgün çalışıyorken gamemode değiştirdiğim zaman ya da fly açtığım anda prefix bu şekilde bozuluyor essentialsde renk kodlarının farklı olmasından kaynaklanıyor sanırım ancak nasıl çözebilirim bunların düzgün çalışmasını nasıl sağlayabilirim.

Ekran Resmi 2022-05-22 16.09.42.png

Prefixte HEX kullanmışsınız, belli ki Essentials desteklemiyor. Dil dosyasından isim kısmını kaldırırsanız kirlilik gözükmez.

Prefixte HEX kullanmışsınız, belli ki Essentials desteklemiyor. Dil dosyasından isim kısmını kaldırırsanız kirlilik gözükmez.
çok teşekkür birazcık uğraşıp geri dönüş yapıcağım

gittim denedim iyi hoş çoğu şey düzeldi ancak tp için ne yapabilirim teleport olurken oyuncunun ismi gözükmezse bir anlamı kalmaz diye düşünüyorum fikrinizi alabilir miyim ?

gittim denedim iyi hoş çoğu şey düzeldi ancak tp için ne yapabilirim teleport olurken oyuncunun ismi gözükmezse bir anlamı kalmaz diye düşünüyorum fikrinizi alabilir miyim ?
Essentials'ı
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
tıklayarak indirin. Son sürümü olduğundan HEX kodlarında sorun olacağını sanmıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl