Dostum, çok büyük ihtimaller istediğin şeye SKRIPT, DESTEK VERMİYOR. Bu yüzden biz sana farklı yöntemler öneriyoruz ve sen halen daha İNATLA "skriptte skript" diyorsun. Eğer bu kadar çok takıntılıysan Skript'i geliştiren takıma, güzel bir ücret karşılığında sana özel bir sürüm çıkarmasını isteyebilir veya bir geliştiriciden sana özel bir eklenti geliştirmesini isteyebilirsin. Aksi takdirde şu an tek bir eklenti ile bunu sağlayamazsın.
Kast ettiğin sunucuda büyük ihtimalle PowerRanks tarzı eklentiler kullanıyor ve bunu skript ile harmanlayarak bu komutları çalıştırıyorlar. Yani skript gibi sunucuyu gereksiz yoran bir eklenti için bu olayı neden bu kadar büyüttüğünü anlamıyorum.
"Ben direkt o komutu skript ile yapmak istiyorum." diye belirtmişsin. Bunu skriptte anca bir eklenti komutunu kısaltmak/Türkçeleştirmek/basitleştirmek için kullanabilirsin.
Örneğin; LuckPerms'in komutlarını biliyorsundur. /lp user <oyuncu> meta setprefix "blabla" diye gidiyor. Bunu skript ile /prefixayarla "blabla" [oyuncu] şeklinde de yapabilirsin. Ama sen halen daha inatla skript diyorsun.
Üzgünüm, bazı şeyleri dolaylı yollar/harmanlamalar olmadan yapamazsın. Eğer Java bilgin varsa ve eklenti yazabiliyorsan(ki yazabilseydin böyle bir isteğe bile gerek duymazdın) kendin yapabilirsin.
Rica ediyorum, sabit fikirli olmaktan vazgeç, biraz daha geniş bir açı ile bak olaylara.
Söyleyeceklerim bu kadar, iyi forumlar dilerim.