Bulundu /prefix ve /suffix skripti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fatih1.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.401
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
JavaScript:
command /prefix [<text>]:
    trigger:
        execute player command "/rank prefix %arg-1%"
command /suffix [<text>]:
    trigger:
        execute player command "/rank suffix %arg-1%"
Çözüldüyse bildirin. İyi forumlar.
hayır böle değil /prefix ve /suffix kullanıldığında /rank komutunu çalıştıracak şekilde yapmışsınız ama /rank komutu sunucuda yok bu ekran kaydını başka bir sunucuda çektim ben direk o komutu skript ile yapmak istiyorum.

Dostum, çok büyük ihtimaller istediğin şeye SKRIPT, DESTEK VERMİYOR. Bu yüzden biz sana farklı yöntemler öneriyoruz ve sen halen daha İNATLA "skriptte skript" diyorsun. Eğer bu kadar çok takıntılıysan Skript'i geliştiren takıma, güzel bir ücret karşılığında sana özel bir sürüm çıkarmasını isteyebilir veya bir geliştiriciden sana özel bir eklenti geliştirmesini isteyebilirsin. Aksi takdirde şu an tek bir eklenti ile bunu sağlayamazsın.

Kast ettiğin sunucuda büyük ihtimalle PowerRanks tarzı eklentiler kullanıyor ve bunu skript ile harmanlayarak bu komutları çalıştırıyorlar. Yani skript gibi sunucuyu gereksiz yoran bir eklenti için bu olayı neden bu kadar büyüttüğünü anlamıyorum.

"Ben direkt o komutu skript ile yapmak istiyorum." diye belirtmişsin. Bunu skriptte anca bir eklenti komutunu kısaltmak/Türkçeleştirmek/basitleştirmek için kullanabilirsin.

Örneğin; LuckPerms'in komutlarını biliyorsundur. /lp user <oyuncu> meta setprefix "blabla" diye gidiyor. Bunu skript ile /prefixayarla "blabla" [oyuncu] şeklinde de yapabilirsin. Ama sen halen daha inatla skript diyorsun.

Üzgünüm, bazı şeyleri dolaylı yollar/harmanlamalar olmadan yapamazsın. Eğer Java bilgin varsa ve eklenti yazabiliyorsan(ki yazabilseydin böyle bir isteğe bile gerek duymazdın) kendin yapabilirsin.

Rica ediyorum, sabit fikirli olmaktan vazgeç, biraz daha geniş bir açı ile bak olaylara.

Söyleyeceklerim bu kadar, iyi forumlar dilerim.

Dostum, çok büyük ihtimaller istediğin şeye SKRIPT, DESTEK VERMİYOR. Bu yüzden biz sana farklı yöntemler öneriyoruz ve sen halen daha İNATLA "skriptte skript" diyorsun. Eğer bu kadar çok takıntılıysan Skript'i geliştiren takıma, güzel bir ücret karşılığında sana özel bir sürüm çıkarmasını isteyebilir veya bir geliştiriciden sana özel bir eklenti geliştirmesini isteyebilirsin. Aksi takdirde şu an tek bir eklenti ile bunu sağlayamazsın.

Kast ettiğin sunucuda büyük ihtimalle PowerRanks tarzı eklentiler kullanıyor ve bunu skript ile harmanlayarak bu komutları çalıştırıyorlar. Yani skript gibi sunucuyu gereksiz yoran bir eklenti için bu olayı neden bu kadar büyüttüğünü anlamıyorum.

"Ben direkt o komutu skript ile yapmak istiyorum." diye belirtmişsin. Bunu skriptte anca bir eklenti komutunu kısaltmak/Türkçeleştirmek/basitleştirmek için kullanabilirsin.

Örneğin; LuckPerms'in komutlarını biliyorsundur. /lp user <oyuncu> meta setprefix "blabla" diye gidiyor. Bunu skript ile /prefixayarla "blabla" [oyuncu] şeklinde de yapabilirsin. Ama sen halen daha inatla skript diyorsun.

Üzgünüm, bazı şeyleri dolaylı yollar/harmanlamalar olmadan yapamazsın. Eğer Java bilgin varsa ve eklenti yazabiliyorsan(ki yazabilseydin böyle bir isteğe bile gerek duymazdın) kendin yapabilirsin.

Rica ediyorum, sabit fikirli olmaktan vazgeç, biraz daha geniş bir açı ile bak olaylara.

eklenti yapmak için visual bukkit indirmiştim onunla yapabilirmiyim?

Son düzenleme:

sunucuda öyle bir eklenti kullanılmamakta sunucuda o sunucuya özel yapılmış bi plugin var o pluginde o komut var

Bana discorddan ulaşıp detaylı bir şekilde anlatırsanız uygun fiyata özel plugin yapabilirim

Son düzenleme:
Merhaba,

Öncelikle bu sistemi yapabilmemiz için bir grup ve bir tab eklentisi kullanacağız. Grup eklentisi için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
, tab eklentisi için de
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
eklentisini kullanalım. Bu iki eklentiyi sunucuya kurduktan sonra vereceğim Skript kodu ile sistemimizi tamamlayacağız;
Kod:
command /prefix [<text>]:
    permission: op
    trigger:
        if arg 1 isn't set:
            message "Prefix yazın."
            stop
        execute console command "lp user %player% meta setprefix %arg 1%"
        execute console command "tab player %player% tabprefix %arg 1%"
        execute console command "tab player %player% tagprefix %arg 1%"
        message "Başarılı."

command /suffix [<text>]:
    permission: op
    trigger:
        if arg 1 isn't set:
            message "Suffix yazın."
            stop
        execute console command "lp user %player% meta setsuffix %arg 1%"
        execute console command "tab player %player% tabsuffix %arg 1%"
        execute console command "tab player %player% tagsuffix %arg 1%"
        message "Başarılı."

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl