Çözüldü polymart alışveriş yapma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan swder
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 236
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

swder

"Power lies in the unseen."
Premium
Elmaslar
181

Discord:

sametmisadimglb

polymarttan paypal dışında herhangi bir ödeme yöntemi kullanılabilirmi ?

Satın alacağınız ürüne göre ödeme yöntemleri değişiklik gösterebilir. Diğer ödeme yöntemleri bulunmaktadır.

Satın alacağınız ürüne göre ödeme yöntemleri değişiklik gösterebilir. Diğer ödeme yöntemleri bulunmaktadır.
bunu nasıl öğrenebilirim ödeme yap seçeneğine basınca direk paypal a atıyor.

bunu nasıl öğrenebilirim ödeme yap seçeneğine basınca direk paypal a atıyor.
Dediğim gibi genel olarak farklı ödeme yöntemi olan ürünler konuda belirtiliyor.

Hangi ürünü almak isteğinizi belirtirseniz sevinirim. Duruma göre geliştirici ile iletişime geçmeniz daha iyi olur.

Dediğim gibi genel olarak farklı ödeme yöntemi olan ürünler konuda belirtiliyor.

Hangi ürünü almak isteğinizi belirtirseniz sevinirim. Duruma göre geliştirici ile iletişime geçmeniz daha iyi olur.
Geliştirici ile konuşmuşdum önceden indirim kuponu verdi bana %70 lik ama polymartta indirim kuponnunu kullanınca paypala atıyor pl customnameplates

Geliştirici ile konuşmuşdum önceden indirim kuponu verdi bana %70 lik ama polymartta indirim kuponnunu kullanınca paypala atıyor pl customnameplates
Gördüğüm kadarıyla pluginde sadece paypal desteği var. Geliştirici ile iletişime geçip durumu bildirip başka bir ödeme yöntemi talep edin.

Gördüğüm kadarıyla pluginde sadece paypal desteği var. Geliştirici ile iletişime geçip durumu bildirip başka bir ödeme yöntemi talep edin.
Geçtim umarım farklı bir ödeme yöntemi seçeneği sunabilir yoksa paypalı olan birisin bulmam gerekecek aslında papara yurdışı transferi ile belki yapabilirim am 18i tam doldurmadıgımdan o özellik kapalı.

Geçtim umarım farklı bir ödeme yöntemi seçeneği sunabilir yoksa paypalı olan birisin bulmam gerekecek aslında papara yurdışı transferi ile belki yapabilirim am 18i tam doldurmadıgımdan o özellik kapalı.
Yurtdışı transferleri için ekstra ücret vb gerekebiliyor.

Sorununuz çözüldü ise konuyu çözüldü olarak işaretlerseniz çok sevinirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl