benjamin17
bunu nasıl öğrenebilirim ödeme yap seçeneğine basınca direk paypal a atıyor.Satın alacağınız ürüne göre ödeme yöntemleri değişiklik gösterebilir. Diğer ödeme yöntemleri bulunmaktadır.

benjamin17
Dediğim gibi genel olarak farklı ödeme yöntemi olan ürünler konuda belirtiliyor.bunu nasıl öğrenebilirim ödeme yap seçeneğine basınca direk paypal a atıyor.
Geliştirici ile konuşmuşdum önceden indirim kuponu verdi bana %70 lik ama polymartta indirim kuponnunu kullanınca paypala atıyor pl customnameplatesDediğim gibi genel olarak farklı ödeme yöntemi olan ürünler konuda belirtiliyor.
Hangi ürünü almak isteğinizi belirtirseniz sevinirim. Duruma göre geliştirici ile iletişime geçmeniz daha iyi olur.

benjamin17
Gördüğüm kadarıyla pluginde sadece paypal desteği var. Geliştirici ile iletişime geçip durumu bildirip başka bir ödeme yöntemi talep edin.Geliştirici ile konuşmuşdum önceden indirim kuponu verdi bana %70 lik ama polymartta indirim kuponnunu kullanınca paypala atıyor pl customnameplates
Geçtim umarım farklı bir ödeme yöntemi seçeneği sunabilir yoksa paypalı olan birisin bulmam gerekecek aslında papara yurdışı transferi ile belki yapabilirim am 18i tam doldurmadıgımdan o özellik kapalı.Gördüğüm kadarıyla pluginde sadece paypal desteği var. Geliştirici ile iletişime geçip durumu bildirip başka bir ödeme yöntemi talep edin.

benjamin17
Yurtdışı transferleri için ekstra ücret vb gerekebiliyor.Geçtim umarım farklı bir ödeme yöntemi seçeneği sunabilir yoksa paypalı olan birisin bulmam gerekecek aslında papara yurdışı transferi ile belki yapabilirim am 18i tam doldurmadıgımdan o özellik kapalı.
1 euro ya yapıyor papara.Yurtdışı transferleri için ekstra ücret vb gerekebiliyor.
Sorununuz çözüldü ise konuyu çözüldü olarak işaretlerseniz çok sevinirim.
Aracı kişiler oluyor internette onlardan biriyle anlaştım konu çözüldü.polymarttan paypal dışında herhangi bir ödeme yöntemi kullanılabilirmi ?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!