PolyCraft Plugin Paketi + MAP [Düzeltilmiş]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MartinM9

Creeper Evimi Patlattı
Elmaslar
192

Discord:

Lykia#1903

Selam MC-TR Sakinleri!
Ben MartinM9! Devrim yaratacak paketi düzeltip sizlere sunmak istedim.
Gerekli izinler verildi.
NOT : PAKET VE MAP ALINTIDIR DÜZELTİLİP VERİLMİŞTİR!
NOT : Winrar içerisindeki CraftBukkiti kullanmak zorunludur!

Paket 1.8 ve üstünde çalışır.
Ram dostudur.
2 GB Alt ramı kaldırmaz! (Kaldırır fakat lag oluşur)
Gereksiz skript, plugin içermez!

Fotoğraflar ;

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Kasa Sistemi ; /kasa /kredim

Admin Menu ; /adminmenu

Envanter Eventi ; /eventyap

Rütbe Bilgi ; /rutbe

Rütbe Atlayınca Chata Gelen Mesaj ;

Warp Menüsü ; /warp

TitleManager ; Tab

Resimler Bu kadar!

Virüs Total ;

Beğendiyseniz REP Puanı vermeyi unutmayın!
İYİ GÜNLER!

İNDİRME LİNKİ ;
Kişisel Skypem ; [email protected]
Yasin Samet Alim | Stajyer Adayı

Son düzenleme:
Bütün Herşey Çalışıyo Demi Bide Spigotmu ?[DOUBLEPOST=1487412279,1487412171][/DOUBLEPOST]Bütün Herşey Çalışıyo Demi Bide Spigotmu ?

Bütün Herşey Çalışıyo Demi Bide Spigotmu ?[DOUBLEPOST=1487412279,1487412171][/DOUBLEPOST]Bütün Herşey Çalışıyo Demi Bide Spigotmu ?
Çalışıyor dostum fakat craftbukkit ile çalışmakta.

Dostlar Beni Bilen Bilir Ben KL Javadev in 2.ci Asistanıydım Şunu Demek İsterim Pakette İzin Alman Çok İyi Bir Şey

Fakat Artık KL Javadev Yok Bunlarla İlgili Sorularınız Geliyor Bize Ondan Söylemek istedim

Yani Artık Pluginler Hakkında Soru Gelmesse Sevinirim
[DOUBLEPOST=1487415937,1487415913][/DOUBLEPOST]
Dostlar Beni Bilen Bilir Ben KL Javadev in 2.ci Asistanıydım Şunu Demek İsterim Pakette İzin Alman Çok İyi Bir Şey

Fakat Artık KL Javadev Yok Bunlarla İlgili Sorularınız Geliyor Bize Ondan Söylemek istedim

Yani Artık Pluginler Hakkında Soru Gelmesse Sevinirim

kullandıgın craftbukkitte hata var Craftbukkit.jar yerine dosya olarak atılmış düzeltirsen sevinirim.

Kullanışlı ve başarılı bir paketmiş. Düzenleyerek ve izin alarak kullanman beni mutlu etti. REP puanı kalsın öyle :)

Skypedan ekledim bakar mısınız.

Güzel bir paket tebrik ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl