PolyCraft Plugin Paketi + MAP [Düzeltilmiş]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Skype live:iemreofficial

[HIDE]Acil eklermisin sana zahmet ben bulamadım seni[/HIDE]

Dostlar Beni Bilen Bilir Ben KL Javadev in 2.ci Asistanıydım Şunu Demek İsterim Pakette İzin Alman Çok İyi Bir Şey

Fakat Artık KL Javadev Yok Bunlarla İlgili Sorularınız Geliyor Bize Ondan Söylemek istedim

Yani Artık Pluginler Hakkında Soru Gelmesse Sevinirim
--- Mesajlar Birleştirildi, 18 Şubat 2017, Orijinal Mesaj Zamanı: 18 Şubat 2017 ---
Dostlar Beni Bilen Bilir Ben KL Javadev in 2.ci Asistanıydım Şunu Demek İsterim Pakette İzin Alman Çok İyi Bir Şey

Fakat Artık KL Javadev Yok Bunlarla İlgili Sorularınız Geliyor Bize Ondan Söylemek istedim

Yani Artık Pluginler Hakkında Soru Gelmesse Sevinirim
KLjavadev'e söyle oda adam olup benden izin alsın. Bu paket onun için benim tarafımdan yapılmıştı ilk PolyCraft adlı sunucuyu açmak için sonra kavga ettik ve bunu kendine ait olarak paylaştı. Adam olacaksınız, kljavadev(atalay) holdingmi yönetiyor kardeşim asistan falan ne? Adam neyse sizi şimdi pazarlayarak para kazanıyordur buna birşey diyemem. Haddinizi bilin!

Dostum Map Yok Mapide Bir Ayrı Paylaşırsan Silinmiş Milinmiş Bişeler Diyo Bakarsan Sevinirim[DOUBLEPOST=1501183586,1501183554][/DOUBLEPOST]Dostum Map Yok Mapide Bir Ayrı Paylaşırsan Silinmiş Milinmiş Bişeler Diyo Bakarsan Sevinirim

Map ve Paket başarılı bence, pakette bazı hatalar var fakat büyütülecek bir şey değil
Zamanında kullandığım, factions sunucum olsa editleyip kullanacağım bir paket.

Pakette ne düzelttin? Merak ettim

Şu map güzel, onun dışında bazı pluginler de iyi. Diğerleri klasik

KLjavadev'e söyle oda adam olup benden izin alsın. Bu paket onun için benim tarafımdan yapılmıştı ilk PolyCraft adlı sunucuyu açmak için sonra kavga ettik ve bunu kendine ait olarak paylaştı. Adam olacaksınız, kljavadev(atalay) holdingmi yönetiyor kardeşim asistan falan ne? Adam neyse sizi şimdi pazarlayarak para kazanıyordur buna birşey diyemem. Haddinizi bilin!
Şimdi Demişsinki Para kazanıo Ben skype adresini kapattım
Bu plugin paketi sana degil , Böyle saçma şeyleri nerden buluyorsun bilmiyorum artık
Ve 13 yaşındasın kendini 17 gibi göstermen güzel bir duygu olmalı . Bu mc-tr Forum'da herkez biliyo
Ben Forum ve Skype adresini bıraktım . Yakında açıcagın sunucuda gel bak bakalım alıntı var mı diye hep birlikte göz atalım
Halil Efe , Asistan demişsin Bir skype adresinde 20 kişi ile aynı anda konuşursan destek verirsen ne yaparsın yardımcı olırsın degilmi ,
Mesela Plugin paketi yapıyorsun bazı şeyler için destek alıyorsun degil mi​

ne paketi bu ?
rpg mi?

aga bende mapler kısa yol olarak gözüküor ondan dolayı map bende çalışmıyor çözümünü biliyormusun söle lütfen

Marketi Yaptınız Mı? ,İyi Forumlar :)

Dostum,ben güzel bir paket arıyordum resimlerine bakılırsa baya iyi güzel bir paket tabii mapa gelirsekte çok güzel

Bu arada izin alman beni çok mutlu etti :)[DOUBLEPOST=1510378354,1510378279][/DOUBLEPOST]Bu Arada Lütfen DosyaTC'den kaldır Mediafire falan koy :(

Keşke NovaMC paketimden uyarlamasaydın, (ç)alıntı, ama paket uyarlamaya göre güzel olmuş. başarılar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl