Çözüldü plugins dosyada bilmediğim .tmp diye dosya oluşuyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Nroxsy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 386
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nroxsy

<3
Elmaslar
52
Minecraft
Buffy45789 / UstaOyuncuTR

Discord:

nroxsy

merhabalar,
local den sunucu açarken plugins dosyada bilmediğim .tmp diye dosya oluşuyor
1769693466403.webp

merhaba virüs yemişsiniz sunucu paketini komple silinmenizi öneririm bu genelde leak ürün kullanmaktan olur leak eklenti kullanıyorsanız eğer silin direkt bilgisayarınızı formatlayın daha sağlıklı olur

merhaba virüs yemişsiniz sunucu paketini komple silinmenizi öneririm bu genelde leak ürün kullanmaktan olur leak eklenti kullanıyorsanız eğer silin direkt bilgisayarınızı formatlayın daha sağlıklı olur
leak eklenti kullanmıyorum tüm pluginleri modricth den yükledim

Bunun başka çözümü yok mu yani bi tane plugin den sorun değil mi

Bunun başka çözümü yok mu yani bi tane plugin den sorun değil mi
formatlayın bilgisayarınızı en sağlıklı şekilde bilinmeyen sitelerden indirmeyin ve antivirus kullanın isterseniz paketi zip haline getirip virustotalden taratın

Ekli dosyalar

• 1769756069528.webp
    1769756069528.webp
    56,8 KB · Görüntüleme: 39
:) geçmiş olsun birdahakine antivirus kullan. başarılar

Eklenti listenizi atarsanız daha detaylı analiz edebilirim çünkü benim kullandığım bazi antirik kuttirik eklentilerde yapıyor bunu (kendi kodladığım bir eklentidede olmuştu aynı sebepmi bakarız)

virüs değil bu böyle virüs olmaz .tmp uzantılı virüsmü varmış 😂😂😂

Hocam, bu bir virüs değil leakeklenti kullanmışsınız. Leak eklentiyi silip ardından geçici temp dosyaları temizlerseniz sorun çözülecektir.

Hocam, bu bir virüs değil leakeklenti kullanmışsınız. Leak eklentiyi silip ardından geçici temp dosyaları temizlerseniz sorun çözülecektir.
Arkadaşla konuştum eklentileri arasında leak eklenti kullanmıyor yani en azından öyle söylüyor
ItemsAdder diye yorumladım buna sebep olucak tek eklenti aralarında bu gibi

Arkadaşla konuştum eklentileri arasında leak eklenti kullanmıyor yani en azından öyle söylüyor
ItemsAdder diye yorumladım buna sebep olucak tek eklenti aralarında bu gibi
itemsedder temp dosyasi oluşturmaz bildiğim kadariyla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl