ByVoxar
nroxsy
leak eklenti kullanmıyorum tüm pluginleri modricth den yükledimmerhaba virüs yemişsiniz sunucu paketini komple silinmenizi öneririm bu genelde leak ürün kullanmaktan olur leak eklenti kullanıyorsanız eğer silin direkt bilgisayarınızı formatlayın daha sağlıklı olur
ByVoxar
ne yaptığınızı bilmiyorum virüs yemişssiniz diyeceklerim bu kadarleak eklenti kullanmıyorum tüm pluginleri modricth den yükledim
CPMASK#1394
formatlayın bilgisayarınızı en sağlıklı şekilde bilinmeyen sitelerden indirmeyin ve antivirus kullanın isterseniz paketi zip haline getirip virustotalden taratınBunun başka çözümü yok mu yani bi tane plugin den sorun değil mi
nroxsy
formatlayın bilgisayarınızı en sağlıklı şekilde bilinmeyen sitelerden indirmeyin ve antivirus kullanın isterseniz paketi zip haline getirip virustotalden taratın
CPMASK#1394
xbalzach
xbalzach
virüs değil bu böyle virüs olmaz .tmp uzantılı virüsmü varmışmerhaba virüs yemişsiniz sunucu paketini komple silinmenizi öneririm bu genelde leak ürün kullanmaktan olur leak eklenti kullanıyorsanız eğer silin direkt bilgisayarınızı formatlayın daha sağlıklı olur
xbalzach
Arkadaşla konuştum eklentileri arasında leak eklenti kullanmıyor yani en azından öyle söylüyorHocam, bu bir virüs değil leakeklenti kullanmışsınız. Leak eklentiyi silip ardından geçici temp dosyaları temizlerseniz sorun çözülecektir.
salorya
itemsedder temp dosyasi oluşturmaz bildiğim kadariylaArkadaşla konuştum eklentileri arasında leak eklenti kullanmıyor yani en azından öyle söylüyor
ItemsAdder diye yorumladım buna sebep olucak tek eklenti aralarında bu gibi
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!