Pluginler neden pahalı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banamı bu kadar gereksiz pahalı geliyor anlamıyorum ama Vulcan veya spartan gibi anticheatler 20 dolar. Üstelik bunları tam performans kullanmak için Config dosyasını düzenlemek gerekiyor! (Vulcan örnek). Antiexploit pluginlerinden LPX bile 20 dolar. Bu fiyatları toplayınca ortaya çok uçuk rakamlar çıkıyor.

Kullanım alanlarına göre değişir mi bilmem ama 20-30 kişilik bir sunucu için bu pluginler mi kullanılmalı yoksa bedava anticheat ve anti exploit pluginlerimi kullanılmalı orası tartışılır.

Itemsadder 20 Euro ama fiyatnın hakkını veriyor mudur orası ayrı. Itemsadderin addonları da kendisinden yarı fiyatına satılıyor hatta bazı addonlar pluginin kendisiyle aynı fiyatta.

Sizce pluginler gereksiz pahalımı yoksa benmi yanlış düşünüyorum?
tek sorun pahalı olması değil ki. pek çok eklentiyi satın almak mümkün değil paypal olmadığı için. her eklenti alternatif ödeme yöntemleri konusunda destek vermiyor. itemsadder çok kral eklentidir, leakleyen saygısızdır.

Banamı bu kadar gereksiz pahalı geliyor anlamıyorum ama Vulcan veya spartan gibi anticheatler 20 dolar. Üstelik bunları tam performans kullanmak için Config dosyasını düzenlemek gerekiyor! (Vulcan örnek). Antiexploit pluginlerinden LPX bile 20 dolar. Bu fiyatları toplayınca ortaya çok uçuk rakamlar çıkıyor.

Kullanım alanlarına göre değişir mi bilmem ama 20-30 kişilik bir sunucu için bu pluginler mi kullanılmalı yoksa bedava anticheat ve anti exploit pluginlerimi kullanılmalı orası tartışılır.

Itemsadder 20 Euro ama fiyatnın hakkını veriyor mudur orası ayrı. Itemsadderin addonları da kendisinden yarı fiyatına satılıyor hatta bazı addonlar pluginin kendisiyle aynı fiyatta.

Hocam öncelikle bazı eklentiler türkiyeye özel fiyat çekebiliyor örnek:
itemAdder 350TL
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Eklentiler aslında ortalama bir fiyata sahip ama ülkemizin ekonomik durumu sebebiyle bu fiyatlar pahalı geliyor İtemAdder eklentisinde olduğu gibi bu eklenti sahiplerini Türkiye üzerinde özel fiyat vermesi konusunda anlaşılabilir o zaman daha erişilebilir olacaktır Lakin şu an durum böyle adamların 30 birimi bizde 1000 birim para sorun onlardan çok bizde gibi gözüküyor.

Dolar yüksek hocam asdjakd yurt dışını rahatsız etmez o adamlar yatırım olarak giriyor ve katlarını çıkartıyorlar

20 dolar veriyorsun ama ömürlük sende oluyor,aslında pahalı değil bizim paramızın değeri düştü

Dişari cıkıp arkadaşınla yemek yesen zaten 20 dolar gidiyor pahallı olduklarını düşünmüyorum.

Pluginler pahalı değil aslında ekonomimiz çok kötü. Bir başkasının tasarlayıp geliştirdiği bir şeyi satın alıyorsun ve kullanma hakkın oluyor, gayet güzel bir takas bana kalırsa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl