Kadirizm
Demir Cevheri Gibiyim
- Elmaslar
- 20
Discord:
kadirizm_
Banamı bu kadar gereksiz pahalı geliyor anlamıyorum ama Vulcan veya spartan gibi anticheatler 20 dolar. Üstelik bunları tam performans kullanmak için Config dosyasını düzenlemek gerekiyor! (Vulcan örnek). Antiexploit pluginlerinden LPX bile 20 dolar. Bu fiyatları toplayınca ortaya çok uçuk rakamlar çıkıyor.
Kullanım alanlarına göre değişir mi bilmem ama 20-30 kişilik bir sunucu için bu pluginler mi kullanılmalı yoksa bedava anticheat ve anti exploit pluginlerimi kullanılmalı orası tartışılır.
Itemsadder 20 Euro ama fiyatnın hakkını veriyor mudur orası ayrı. Itemsadderin addonları da kendisinden yarı fiyatına satılıyor hatta bazı addonlar pluginin kendisiyle aynı fiyatta.
Sizce pluginler gereksiz pahalımı yoksa benmi yanlış düşünüyorum?
Kullanım alanlarına göre değişir mi bilmem ama 20-30 kişilik bir sunucu için bu pluginler mi kullanılmalı yoksa bedava anticheat ve anti exploit pluginlerimi kullanılmalı orası tartışılır.
Itemsadder 20 Euro ama fiyatnın hakkını veriyor mudur orası ayrı. Itemsadderin addonları da kendisinden yarı fiyatına satılıyor hatta bazı addonlar pluginin kendisiyle aynı fiyatta.
Sizce pluginler gereksiz pahalımı yoksa benmi yanlış düşünüyorum?