GorkemBaşkan
VPS:ON
+17 Yaş tecrubeli arkadaşlar arıyorum sunucu açacağım eskiden min. 40 adet sunucu yapmışlığım ve açmışlığım var a-z biliyorum sıkıntı yok ancak artık eskisi gibi değilim tek başıma yapamıyorum canım sıkılıyor ne bileyim zor geliyor o yüzden beraber yapabileceğimiz +17 yaş arkadaşlara ihtiyacım var yetkileri sunucu açılınca aynen kalacak tecrubeli deneyimli arkadaşlar bu işe beraber adım atmak istiyenler
sunucu : OP SKYBLock
sunucu ücreti: aylık max 200tl verebilirim artık kaç kişilik olursa
reklam yaptırmayı düşünüyorum o sorun değil normalde çalışıyorum ama izin aldım 20 yaşındayım askere gitmeden önce böyle birşey yapmak istedim
discord kullanıyorum
sabah saat 12:00- 20:00'a kadar bununla uğraşıyorum şu anlık çalışmıyorum 15 tatil gereği izin aldım bunu bitirip çalışacağım sunucuyu açacağım 200 tl veririm problem değil
ancak benim dediklerimi yapabilecek arkadaşlar lazım öyle ben bunu yaptım şunu yapacağım değil ben aklımdakini anlatacağım oda kendi düşüncelerini bana söyleyebili bende onaylarsam yapabilir
sunucu : OP SKYBLock
sunucu ücreti: aylık max 200tl verebilirim artık kaç kişilik olursa
reklam yaptırmayı düşünüyorum o sorun değil normalde çalışıyorum ama izin aldım 20 yaşındayım askere gitmeden önce böyle birşey yapmak istedim
discord kullanıyorum
sabah saat 12:00- 20:00'a kadar bununla uğraşıyorum şu anlık çalışmıyorum 15 tatil gereği izin aldım bunu bitirip çalışacağım sunucuyu açacağım 200 tl veririm problem değil
ancak benim dediklerimi yapabilecek arkadaşlar lazım öyle ben bunu yaptım şunu yapacağım değil ben aklımdakini anlatacağım oda kendi düşüncelerini bana söyleyebili bende onaylarsam yapabilir