Pluginer, builder, skripter

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GorkemBaşkan

VPS:ON
Elmaslar
86
+17 Yaş tecrubeli arkadaşlar arıyorum sunucu açacağım eskiden min. 40 adet sunucu yapmışlığım ve açmışlığım var a-z biliyorum sıkıntı yok ancak artık eskisi gibi değilim tek başıma yapamıyorum canım sıkılıyor ne bileyim zor geliyor o yüzden beraber yapabileceğimiz +17 yaş arkadaşlara ihtiyacım var yetkileri sunucu açılınca aynen kalacak tecrubeli deneyimli arkadaşlar bu işe beraber adım atmak istiyenler

sunucu : OP SKYBLock
sunucu ücreti: aylık max 200tl verebilirim artık kaç kişilik olursa
reklam yaptırmayı düşünüyorum o sorun değil normalde çalışıyorum ama izin aldım 20 yaşındayım askere gitmeden önce böyle birşey yapmak istedim
discord kullanıyorum
sabah saat 12:00- 20:00'a kadar bununla uğraşıyorum şu anlık çalışmıyorum 15 tatil gereği izin aldım bunu bitirip çalışacağım sunucuyu açacağım 200 tl veririm problem değil
ancak benim dediklerimi yapabilecek arkadaşlar lazım öyle ben bunu yaptım şunu yapacağım değil ben aklımdakini anlatacağım oda kendi düşüncelerini bana söyleyebili bende onaylarsam yapabilir

Server skyblock ise her türlü 4 4'lük şeyler yapabilirim.Plugin ve skript lerden cok iyi anlarim.cok iyi şeyler yapariz
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

DC adresim ; beacham46#5211

Pluginlerden ve skriptlerden anlıyorum, çoğunlukla plugin yapıyorum ancak skript bilgimde çok iyidir, bakabilirsin Minecraft eklentilerime, Spigot ismim: SedatTR
Discord: SedatTR#3258

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl