PluginAuto | Server Setuper'ler için bir devrim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mustafa2355

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
43
Minecraft
Mustafa2355
Selam MC-TR Halkı,

Bugün sizlere 1-2 aydır üzerinde çalıştığım PluginAuto uygulamasını tanıtacağım. Uygulama açık kaynak olduğu için gönül rahatlığı ile kurabilirsiniz.

Not: .exe halinde değildir! .py veya .bat ile çalıştırılabilir, ileriki güncellemelerde .exe ve .sh halleri gelecektir.

Peki PluginAuto ne işe yarar?

Burada benim amaçladığım şey, "Neden plugin listeleri oluşturup o listelerden tek seferde pluginleri indirmiyoruz?" oldu. Bunu da PluginAuto ile gerçekleştirdik.

Program Python ile yazılıp PyQt6 GUI aracını kullanmaktadır!

Peki özellikleri neler?

1. Manuel Plugin İndirme: Spigot veya Modrinth üzerinden plugin indirilebilir.
2. API Karıştırma: Aradığınız pluginin hangi platformda olduğunu bilmiyorsanız API kısmından "Karışık" seçebilirsiniz.
3. Icon Cache: Uygulama daha hızlı arama yapar, plugin ikonları önbelleğe kaydedilir.
4. İndirme Yöneticisi: Önceden indirdiğimiz pluginleri hatırlar ve yine indirilebilir.
5. Her Zaman Son Sürüm: Her zaman son sürüm indirilebilir.

EN ÖNEMLİ KISIM: PLUGİN LİSTELERİ
Plugin listeleri sayesinde liste oluşturabilir, pluginleri oraya kaydedebilir ve tek tıkla veya tek tek indirebilirsiniz.

Çok MÜTHİŞ bir program da ben bunu nasıl kuracağım?

Umarım, sizler için yararlı bir program olmuştur, güncellemeler gelecektir.

---

* Uygulamayı indirmek için:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

* Ve "heckerlanmaya" karşı VirusTotal:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Son düzenleme:
Açık kaynak olması ve PyQt6 ile yazılması sayesinde herkes kolayca kurup kullanabilir olması güzel bir avantaj sağlar özellikler arasındaki en işe yararı plugin listeleri oluşturarak tek tıkla indirme imkanı sunması olmuş benim gözümde elinize sağlık başarılı bir konu olmuş mc_elmas

Selam MC-TR Halkı,

Bugün sizlere 1-2 aydır üzerinde çalıştığım PluginAuto uygulamasını tanıtacağım. Uygulama açık kaynak olduğu için gönül rahatlığı ile kurabilirsiniz.

Not: .exe halinde değildir! .py veya .bat ile çalıştırılabilir, ileriki güncellemelerde .exe ve .sh halleri gelecektir.

Peki PluginAuto ne işe yarar?

Burada benim amaçladığım şey, "Neden plugin listeleri oluşturup o listelerden tek seferde pluginleri indirmiyoruz?" oldu. Bunu da PluginAuto ile gerçekleştirdik.

Program Python ile yazılıp PyQt6 GUI aracını kullanmaktadır!

Peki özellikleri neler?

1. Manuel Plugin İndirme: Spigot veya Modrinth üzerinden plugin indirilebilir.
2. API Karıştırma: Aradığınız pluginin hangi platformda olduğunu bilmiyorsanız API kısmından "Karışık" seçebilirsiniz.
3. Icon Cache: Uygulama daha hızlı arama yapar, plugin ikonları önbelleğe kaydedilir.
4. İndirme Yöneticisi: Önceden indirdiğimiz pluginleri hatırlar ve yine indirilebilir.
5. Her Zaman Son Sürüm: Her zaman son sürüm indirilebilir.

EN ÖNEMLİ KISIM: PLUGİN LİSTELERİ
Plugin listeleri sayesinde liste oluşturabilir, pluginleri oraya kaydedebilir ve tek tıkla veya tek tek indirebilirsiniz.

Çok MÜTHİŞ bir program da ben bunu nasıl kuracağım?
(20 Eylül'de video paylaşılacak)

Umarım, sizler için yararlı bir program olmuştur, güncellemeler gelecektir.

---

* Uygulamayı indirmek için: 20 Eylül 2025'de paylaşılacak.
* Ve "heckerlanmaya" karşı VirusTotal: 20 Eylül 2025'de paylaşılacak.
Bence Gerekliydi zaten böyle bi Programın Yapılması Direk test için Kendim Kullanıcam.
Umarım ilerde Yurt Dışındada popüler olan bir program olur

açık kaynak paylaşacak mısın?

Hepinİze çok teşekkür ederim, 20 Eylül'de açık kaynak olarak paylaşacağım.

[SUCCES - 19.09.2025 / 20.24] Nasıl kurulacağı videosu ve virustotal gelmiştir. Uygulama 20 Eylül'de yayınlanacaktır.

dayanamadım paylaştım githubda issue açıp bugları bildirebilirsiniz.

Saygı duydum gerçekten eline sağlık yakından takip ediyor olacağım.

bilgisayara geçtiğimde ilk iş açık arayacağım merak etme 😆

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl